Modele të prerjes me laser të Stambollit

Mostrat e prerjes me lazer cnc

MODELET E PRERJES SË LAZERIT STAMBOLL

Sot, makineritë e prerjes me lazer u ofrojnë kompanive të vogla dhe të mëdha aftësinë për të përballuar metale të prera me lazer si inox, çeliku me karbon, materiale të galvanizuara dhe madje edhe alumini. Si rezultat, ata kanë një mundësi të shkëlqyer për të prerë me lazer pjesët metalike shumë komplekse, prototipet dhe pjesët e personalizuara me kosto dhe efikasitet, duke përfshirë: Prerje me lazer në Stamboll modele Kjo mund të bëhet me materialet e specifikuara.

– prerje inox
– Prerje e butë e çelikut
– prerje alumini
– oriz i prerë
– prerje bakri
– prerje e hollë e llamarinës
– Prerje fletë e galvanizuar
– Prerje llamarine Dkp

Mostrat e prerjes me lazer cnc
Mostrat e prerjes me lazer cnc

MODELET E PRERJES ME LAZER

Sot, kur bëhet fjalë për prerjen e metaleve, në fakt ekzistojnë mbi 100 lloje të ndryshme të metaleve që mund të përpunoni. Në varësi të industrisë në të cilën jeni, ndoshta keni të paktën një ose më shumë lloje metalesh që ju nevojiten për t'i prerë me lazer. Lazeri FIBER ose GAS (zakonisht CO2) përfaqëson dy proceset më të zakonshme për përpunimin e metaleve, qofshin ato me ngjyra ose me ngjyra. Teknologjia YAG ose lazeri kristal historikisht është përdorur kryesisht për prerje të trashë metali, por është më e shtrenjtë dhe ofron një jetëgjatësi dukshëm më të shkurtër në krahasim me përpunimin me lazer CO2 dhe fibra.

Shumica e aplikacioneve për prerjen e fletëve - veçanërisht nën 6 mm - përpunohen kryesisht duke përdorur sisteme prerëse fibrash. Përndryshe, e keqja dhe e keqja e CO2 është se me të vërtetë mund të përpunojë vetëm çelik inox, por edhe materiale organike si druri, akriliku, lëkura, pëlhura, guri, etj.

Rrezja lazer me fibra ofron një gjatësi vale miqësore me metalin ku metali përthithet në mënyrë më efikase. Madhësia më e vogël e pikës (gjatësia vale 1 mikron) dhe profili i shkëlqyer i rrezes e bëjnë atë ideal për prerjen e shumicës së metaleve. Më e rëndësishmja, ajo ka 2-3 herë shpejtësi më të madhe në vijë të drejtë kur pret fletë të holla 3 mm ose më pak në krahasim me fibrën CO2.

Aq sa kostot e funksionimit, fibrave i nevojiten vetëm 1/3 e fuqisë operative në krahasim me CO2. Përveç kësaj, fibra ofron kohë më të ulët joproduktive, më pak mirëmbajtje të vazhdueshme, të gjitha duke rritur produktivitetin.

Prandaj, fibra po zëvendëson me shpejtësi lazerin tradicional CO2 në shumicën e aplikacioneve të prerjes së metaleve.

DIMENSIONET E PRERJES SË METALIT CNC

Makineritë e prerjes me lazer përdorin furnizime me energji të prodhuara në SHBA për lazerët prerës me pulsim ose CW (valë të vazhdueshme). Fuqia, gjatësia e valës, madhësia e pikës, cilësia e rrezes dhe diapazoni i fuqisë së laserëve me fibra janë parametrat kryesorë që ndryshojnë dinamikën e prerjes së fibrave. Lazerët CW përfaqësojnë opsionin më të mirë për metale më të trasha ose me përmasa të ndryshme, ndërsa lazerët pulsues janë përgjithësisht me kosto më efektive për prerjen e metaleve të hollë. Mund t'i gjeni të dyja opsionet e makinës prerëse me lazer me CO2 dhe fibra këtu: Lazerët e prerjes së metaleve.

Në një nga linjat tona të prodhimit Prerje me lazer në Stamboll me modele Ne mund të aplikojmë shpejtësinë më të mirë, koston e funksionimit dhe prerjen më cilësore me lazer me çdo metal për aplikimin tuaj unik.

 

ndarëse prej hekuri të farkëtuar, ndarje metalike
Studim rasti i ndarjes metalike
ndarëse prej hekuri të farkëtuar

MODELET E PRERJES ME LAZER CNC STAMBOLL

Nga ana tjetër, shërbimet tona të prerjes me lazer janë një opsion efektiv për sasi të vogla deri në të mëdha dhe pjesë me formë të çrregullt. Prerja me lazer eliminon tarifat e kushtueshme të veglave dhe siguron një kthesë të shpejtë. Kjo metodë e përpunimit përdoret kryesisht për çelik inox ose metale çeliku deri në 5/8" të trashë.

Kur puna juaj kërkon metal, prerja me lazer me porosi redukton kostot dhe maksimizon kohën e funksionimit. Prerja me lazer për projektin tuaj të veçantë metalik mund të jetë përshtatja e përsosur për dyqanin tonë. Ka shumë makina të mëdha prerëse lazer në katin tonë të prodhimit. Bystronic Bystar 4020 ka një shpejtësi prodhimi prej 669 inç në minutë. Kjo makinë prerëse lazer siguron kthim më të shpejtë nga porosia e punës në dërgesë. E shoqëruar me një rezonator 4400 Watt, Byspeed 3015 ka shpejtësi më të madhe se 250 inç në minutë dhe një zonë pune 120" x 60".

makinat e prerjes me lazer

Këto makineri prerëse lazer kanë një sistem ngarkimi automatik për rrotullim të shpejtë të pjesëve në prodhim. Për të rritur më tej shpejtësinë e kthimit, kjo makinë ka gjithashtu një veçori të fikjes së dritës. Kjo qeli e prerjes me lazer është projektuar për prerje me lazer afatshkurtër dhe afatgjatë. Megjithatë, Hastelloy ka aftësinë për të përpunuar materiale të tilla si çeliku inox (SST), alumini dhe çeliku i karbonit. Konsumatorët shpesh presin efektivitet në kosto, ulje të tolerancave afër +/- .003", përsëritshmëri +/-. Ata preferojnë prerjen me lazer për kapacitetin e prerjes prej çeliku karboni 001” dhe 3/4” dhe çeliku inox 5/8”. . Me sistemin automatik të ngarkimit të dyfishtë të paletave dhe veçorinë e ndriçimit, ne mund të ofrojmë rikthim të shpejtë në seksionin e aplikimit tuaj të veçantë.

Për të kërkuar më shumë informacion në lidhje me shërbimet tona të prerjes industriale me lazer ose shërbimet e prerjes me ujë, ose për të marrë një ofertë speciale, kontaktoni sot!

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip