Arkivat e etiketave: aç?k profil

Prodhim i galvanizuar me profil të hapur Stamboll

galvanizli profil fiyatlar?, alç?pan profil imalat?i alç?pan profil fiyatlar?, destek sac? fiyatlar?, destek sac? imalat?, aç?k profil üreticileri istenabul, istanbul profil fyatlar?

Prodhim i galvanizuar me profil të hapur Stamboll Prodhimi i profilit të hapur të galvanizuar? Është bërë në makina në formë rrotullimi. Kallëpet e makinës me role Fleta e galvanizuar që kalon përmes saj është më e ndryshme me çdo kallëp. Ajo merr formë dhe përfundimisht vjen në formën e dëshiruar të profilit të hapur. Arsyeja pse profili i hapur prodhohet me fletë të galvanizuar është se është rezistent ndaj korrozionit. janë ata? për shkak të arsyes. Profilet e murit të thatë, profilet e kontejnerëve ose ges […]

sqShqip