Arkivat e etiketave: Çatı kaplama

Faktorët që duhen marrë parasysh kur merret parasysh çmimi i paneleve të çatisë metalike

ÇELİK ÇATI KAPLAMA

Faktorët që duhen marrë parasysh kur merren parasysh çmimet e paneleve të çatisë metalike Çmimi i paneleve të çatisë metalike varet nga materiali bazë i përdorur për të bërë panelet. Shumica e materialeve shiten në mbarë botën si mallra dhe vlerësohen në përputhje me rrethanat. Bakri, zinku dhe alumini janë ndër metalet më të zakonshme që përdoren në sistemet e çatisë. Kostoja e këtyre materialeve është nga 10 në 50 dollarë për metër katror. Metalet inox […]

Trapez betoni i Stambollit

beton altı trapez sac

Fleta trapezoidale e betonit të Stambollit Fletët trapezoidale nën beton quhen gjithashtu fletë kuvertë. Fletët e kuvertës mund të montohen thjesht dhe shpejt në vend të kallëpeve të dyshemesë. Janë fletë kallëp dyshemeje që mund të prodhohen sipas gjatësisë së dëshiruar. Çmimet e fletëve të kuvertës mund të gjenden duke shtuar punën me kontratë në çmimet e fletëve të galvanizuara. Tipari më i zakonshëm në teknologjitë e sotme të ndërtimit është përdorimi i materialeve të përshtatshme të ndryshme të ndërtimit […]

Kapëse çati

Çfarë është çatia Kenet? Çfarë është Kenet Cenet? : Sot është rritur shumëllojshmëria e materialeve të veshjes që përdoren në ndërtesa. Mbulimi me shtresa është materiali më i përdorur për mbulim. Zgjedhja e materialit të duhur të veshjes për çatinë e strukturës së çelikut duhet të sigurojë kushte të tilla si materiali të jetë i qëndrueshëm, afatgjatë, ekonomik, i përshtatshëm për përdorimin e synuar dhe estetik. Vetitë e materialeve të çatisë duhet të njihen mirë. Sidomos […]

Fletë çati – Veshje fasade

ÇATI SACI- trapez sac

Fleta e çatisë – Materiali i veshjes së fasadës Fleta e çatisë, ose llamarina trapezoidale, ka një ndryshim modeli sipas strukturës dhe vendit të përdorimit. Materiali i fletës së çatisë mund të prodhohet në madhësi të ndryshme si dhe në opsione ngjyrash. Arsyeja pse fletët e çatisë quhen fletë trapezoidale është se ajo vjen nga çeliku trapeziodal nga anglishtja në gjuhën tonë. Materialet e prodhimit të fletëve të çatisë: Fletë e galvanizuar e galvanizuar e lyer […]

Fletë trapezoidale e lyer Stamboll

Boyalı Trapez sac İstanbul

Fletë trapezoidale e lyer Stamboll Kemi çarçafë trapezoidale në ngjyra dhe lloje të ndryshme. Fletët trapezoidale të pikturuara në të vërtetë kanë dy lloje të ndryshme. Fletë trapezoidale të veshjes së jashtme dhe Fletë trapezoidale prej betoni. Fletët trapezoidale prodhohen gjithashtu nga fletët e mbështjelljes së galvanizuar, qoftë si veshje e jashtme ose si përdorimi i llamarinës trapezoidale nën beton. Çmimet e fletëve Trapeze, të cilat janë materiale për çati, […]

Çati me ngjyra dhe Veshje Metal Fasada, Aplikim me fletë trapezoidale

boyalı sac, renkli sac, trapez sac, cephe kaplama, çatı kaplama

Mbulesa me ngjyra dhe Veshje metalike të fasadës, Aplikim i fletës trapezoidale Edhe pse ka kompani që mund të shesin fletët trapezoidale në metra, çmimet për njësi të fletëve llogariten si usd/ton. Materiali i çatisë Fletët trapezoidale shiten në kg/m2 […]

Çmimet e fletëve të lyera Trapezoidale, Peshat e fletëve Trapezoidale të lyera

Boyalı çatı sacı

Fletët trapezoidale janë në fakt dy lloje të ndryshme. Fletë trapezoidale të veshjes së jashtme dhe Fletë trapezoidale prej betoni. Fletët trapezoidale prodhohen gjithashtu nga fletët e mbështjelljes së galvanizuar, qoftë si veshje e jashtme ose si përdorimi i llamarinës trapezoidale nën beton. Çmimet e fletëve Trapezoidale, të cilat janë materiale për çati, përbëhen nga fletët e mbështjelljes së zinkuar dhe kostot e përpunimit më pas. Çmimet e fletës së mbështjelljes së galvanizuar […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip