Arkivat e etiketave: Çelik Sac Üretimi

Si bëhet prodhimi i fletëve të çelikut?

sac-ureticileri

Si bëhet prodhimi i fletëve të çelikut? Çeliku është ndër materialet më të konsumuara në botë në shekullin e kaluar. Vlerësohet se konsumi vjetor i çelikut në botë është mesatarisht 750 milionë tonë. Ndryshimi i konsumit të plastikës dhe hekurit dhe çelikut reflekton edhe situatën ekonomike të atij vendi. Nëse konsumi i çelikut është në rritje, kjo tregon një rritje të investimeve të bëra në vend ose një rritje të prodhimit industrial. […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip