Arkivat e etiketave: çelik yol bariyeri

Prodhimi i barrierave në rrugë të çelikut të galvanizuar

Galvanizli çelik yol bariyeri

Prodhimi i pengesave rrugore të çelikut të galvanizuar Linjat e prodhimit të barrierave rrugore të çelikut të galvanizuar mund të formojnë barriera të ndryshme trafiku. Linja përfshin disa komponentë të veçantë: ushqyes, shkulës, ndreqës, shtypës me grusht, gërshërë dhe staker. Këta komponentë punojnë së bashku për të krijuar një larmi formash dhe madhësish të ndryshme, duke e bërë të lehtë personalizimin e barrierës për të përmbushur specifikimet tuaja. Barriera rrugore prej çeliku e galvanizuar Pengesa standarde rrugore në Turqi, […]

Dimensionet e parmakut të autostradës

çelik yol bariyeri üretimi

Dimensionet e parmakut të autostradës Madhësitë e parmakut të autostradës janë të rëndësishme për sigurinë e autostradës. Ky material është projektuar për të përballuar ndikimin e një automjeti, por është ende estetikisht i këndshëm. Stilet e ndryshme të parmakëve të çelikut të autostradës janë në dispozicion në një shumëllojshmëri stilesh dhe materialesh. Shtylla është një pjesë tjetër e rëndësishme e sistemit të sigurisë rrugore dhe mund të jetë prej çeliku ose druri. Këto shtylla përdoren për të përcaktuar forcën e sistemit të gardhit të çelikut të autostradës […]

Prodhimi i barrierave në rrugë të çelikut të galvanizuar

2,5 mm çelik yol bariyeri imalatı

Prodhimi i pengesave rrugore të çelikut të galvanizuar Linja e prodhimit të barrierave rrugore të çelikut të galvanizuar mund të formojë një sërë pengesash të ndryshme trafiku. Linja përfshin disa komponentë individualë, duke përfshirë një ushqyes, shkulës, ndreqës, shtypës me grusht, gërshërë dhe staker. Të gjithë këta komponentë punojnë së bashku për të krijuar një larmi formash dhe madhësish të ndryshme, duke e bërë të lehtë personalizimin e barrierës për të përmbushur specifikimet tuaja. Më shumë […]

Llojet e Prodhimit të Barrierave Rrugore

çelik yol bariyeri üretimi

Llojet e prodhimit të pengesave rrugore të çelikut Ndryshe nga pajisjet e tjera të kontrollit të trafikut, barrierat rrugore prej çeliku prodhohen në një copë. Kjo do të thotë se procesi i prodhimit të barrierave rrugore prej çeliku është shumë sistematik. Linja e prodhimit të pengesave të rrugës së çelikut përbëhet nga disa procese, dhe secili ka përfitimet dhe kufizimet e veta. Hapi kryesor në këtë proces është formimi i rrotullimit, domethënë materiali i çelikut […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip