Arkivat e etiketave: cephe kaplama

Trapez betoni i Stambollit

beton altı trapez sac

Fleta trapezoidale e betonit të Stambollit Fletët trapezoidale nën beton quhen gjithashtu fletë kuvertë. Fletët e kuvertës mund të montohen thjesht dhe shpejt në vend të kallëpeve të dyshemesë. Janë fletë kallëp dyshemeje që mund të prodhohen sipas gjatësisë së dëshiruar. Çmimet e fletëve të kuvertës mund të gjenden duke shtuar punën me kontratë në çmimet e fletëve të galvanizuara. Tipari më i zakonshëm në teknologjitë e sotme të ndërtimit është përdorimi i materialeve të përshtatshme të ndryshme të ndërtimit […]

Kapëse çati

Çfarë është çatia Kenet? Çfarë është Kenet Cenet? : Sot është rritur shumëllojshmëria e materialeve të veshjes që përdoren në ndërtesa. Mbulimi me shtresa është materiali më i përdorur për mbulim. Zgjedhja e materialit të duhur të veshjes për çatinë e strukturës së çelikut duhet të sigurojë kushte të tilla si materiali të jetë i qëndrueshëm, afatgjatë, ekonomik, i përshtatshëm për përdorimin e synuar dhe estetik. Vetitë e materialeve të çatisë duhet të njihen mirë. Sidomos […]

Fletë çati – Veshje fasade

ÇATI SACI- trapez sac

Fleta e çatisë – Materiali i veshjes së fasadës Fleta e çatisë, ose llamarina trapezoidale, ka një ndryshim modeli sipas strukturës dhe vendit të përdorimit. Materiali i fletës së çatisë mund të prodhohet në madhësi të ndryshme si dhe në opsione ngjyrash. Arsyeja pse fletët e çatisë quhen fletë trapezoidale është se ajo vjen nga çeliku trapeziodal nga anglishtja në gjuhën tonë. Materialet e prodhimit të fletëve të çatisë: Fletë e galvanizuar e galvanizuar e lyer […]

Fletë trapezoidale e lyer Stamboll

Boyalı Trapez sac İstanbul

Fletë trapezoidale e lyer Stamboll Kemi çarçafë trapezoidale në ngjyra dhe lloje të ndryshme. Fletët trapezoidale të pikturuara në të vërtetë kanë dy lloje të ndryshme. Fletë trapezoidale të veshjes së jashtme dhe Fletë trapezoidale prej betoni. Fletët trapezoidale prodhohen gjithashtu nga fletët e mbështjelljes së galvanizuar, qoftë si veshje e jashtme ose si përdorimi i llamarinës trapezoidale nën beton. Çmimet e fletëve Trapeze, të cilat janë materiale për çati, […]

Stamboll Çmimet e fletës Trapeze

boyalı sac, renkli sac, trapez sac, cephe kaplama, çatı kaplama

Çmimet e fletëve trapezoidale të Stambollit, ne kemi krijuar pika të veçanta shitjesh në Stamboll Ataşehir për klientët tanë të çmuar, tani porositë tuaja janë afër sa një telefonatë. Fleta trapezoidale forma 27/200 prodhohet në gjatësinë e dëshiruar, gjerësi mbylljeje, gjatësi 100 cm. Lista e çmimeve të fletës trapezoidale të galvanizuar me gjerësi 1 metër është si më poshtë. Çmimet e fletëve të galvanizuara Fletët e galvanizuara janë […]

Çati me ngjyra dhe Veshje Metal Fasada, Aplikim me fletë trapezoidale

boyalı sac, renkli sac, trapez sac, cephe kaplama, çatı kaplama

Mbulesa me ngjyra dhe Veshje metalike të fasadës, Aplikim i fletës trapezoidale Edhe pse ka kompani që mund të shesin fletët trapezoidale në metra, çmimet për njësi të fletëve llogariten si usd/ton. Materiali i çatisë Fletët trapezoidale shiten në kg/m2 […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip