Arkivat e etiketave: deprem koruma

Prodhimi i kabinës së tërmetit

deprem kabini

Prodhimi i kabinës së tërmetit Kabina e tërmetit është një strukturë çeliku e përbërë nga kolona, trarë dhe panele çeliku. Mund të instalohet lehtësisht në raste urgjente pa pasur nevojë për pajisje të rënda. Kjo është një kabinë modulare me panele të parafabrikuara të ndërtuara për t'i bërë ballë tërmeteve. Produktet tona përdoren nga qeveritë lokale dhe organizatat e ndihmës ndaj fatkeqësive në programet e gatishmërisë emergjente. Kabina tërmetesh, një familje, shumë familje […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip