Arkivat e etiketave: erdemir kazan sacı

P355NL1 Cilat janë vetitë kimike të tij?

P355NH çelik kalitesi kimyasal analizi

P355NL1 Cilat janë vetitë kimike të tij? Ju mund të pyesni se cilat janë vetitë kimike të P355NL1. Kur shikoni përbërjen e çelikut, ai është një çelik karboni me rezistencë të lartë në tërheqje. Ka shumë lloje të çelikut. Ka 12 seri të ndryshme dhe rreth 350 variante të ndryshme, secila me karakteristikat e veta. Nëse keni nevojë për më shumë informacion rreth këtyre çeliqeve, vazhdoni të lexoni këtë artikull. […]

fletët e bojlerit

kazan sacları

Fletët e bojlerit, të njohur edhe si çeliqet e enëve nën presion, janë nota që fillojnë me simbolin "P". Fletët e bojlerit mund të përdoren në prodhimin e kaldajave ose pajisjeve të ngjashme rezistente ndaj presionit në automjet për shkak të rezistencës së tyre ndaj presionit. Dallimi i tyre nga çeliqet e cilësisë St 37 ose s235 është se janë çeliqe të grupit të cilësisë P. Cilësi P235GH, cilësi P265GH, cilësi P355GH, cilësi 16MO3, P295GH […]

Çmimet e fletëve 16mo3 – Fletët e bojlerit

kazan sacı fiyatları, erdemir kazan sacı fiyatlarıi erdemir basınçlı kap çelikleri,16mo3 kazan sacı, p235 kazan sacı, p265 kazan sacı

Çmimet e fletëve 16mo3 – Fletët e bojlerit Çmimet e fletëve 16mo3 quhen edhe fletët rezistente ndaj presionit, pra çeliqet e bojlerit. Klasat P265GH, P295GH, P355GH, P460NH, P355NH, P355NL1-2, P460NH,-NL,ASTM A516Gr.60 dhe 70, 16Mo3, 13CRMo4-5 janë të gjitha në familjen e çelikut të bojlerit. Vlerat mekanike të fletës rezistente ndaj presionit ndryshojnë nga fletët e klasës komerciale si S235. Sipas rezultateve të provës së rendimentit dhe tërheqjes, fleta […]

pllakë bojler

Kazan sacı, 16mo3 kalite çelik sac, P265 kalite sac,P235 kalite sac,P355 kalite sac,P295 kalite sac

Fleta e bojlerit Fleta e bojlerit, e njohur edhe si çeliqet e enëve nën presion, janë nota që fillojnë me simbolin P. Fletët e bojlerit mund të përdoren në prodhimin e kaldajave ose pajisjeve të ngjashme rezistente ndaj presionit në automjet për shkak të rezistencës së tyre ndaj presionit. Dallimi i tyre nga çeliqet e cilësisë St 37 ose s235 është se janë çeliqe të grupit të cilësisë P. Cilësi P235GH, cilësi P265GH, cilësi P355GH, 16MO3 […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip