Arkivat e etiketave: galvaniz profil

Numri i lidhjeve të profilit të galvanizuar

Megjithëse numri i lidhjeve të profilit të galvanizuar ndryshon sipas fabrikave, ato janë përgjithësisht të njëjta. Lidhjet e profilit të galvanizuar mund t'i merrni nga Magazina jonë në Stamboll, ose ne mund t'i dërgojmë me shumicë nga magazina jonë e Dilovası. Profili i galvanizuar Numrat e kravatës Madhësia Copë Madhësia Copë Madhësia Copë Madhësia Copë Madhësia Copë Madhësia Copë Madhësia Copë Madhësia Numri 10X10X0,80 500 20X40X2,50 170 30X70X1,50 105X20X20 105X205.

Sa copë është 1 lidhje e profilit të hekurit?

Galvanizli kare profil, galvanizli demir profil, galvanizli kutu profil, galvanizli paslanmaz çelik profil, çelik kare profil, içi boş çelik profil, kutu profil fiyatları

Megjithëse numri i tufave të profileve të hekurit ndryshon sipas fabrikave, ato janë përgjithësisht të njëjta. Ju mund ta merrni Demir Profil të paketuar nga Magazina jonë në Stamboll, ose ne mund ta dërgojmë me shumicë nga magazina jonë e Dilovası. Sasitë e paketimit të profilit të hekurit Përmasat e copës Përmasat e pjesës Përmasat e pjesës Përmasat e pjesës Përmasat e copës Përmasat e copës Përmasat e copës 10X10X0,80 500 20X40X2,50 170 30X70X1,50 105 50X

Fletë e galvanizuar, çelik i galvanizuar, tub i galvanizuar, profil i galvanizuar

Rulo sac kesim fiyatları,galvaniz sac kesim fiyatları, rulo sac kesim fiyatları

Prodhuesit e fletëve të çelikut me spirale të galvanizuara Elektroliza ose zhytja e nxehtë preferohet si metoda e prodhimit të bobinave të fletëve të galvanizuara. Prodhuesit e çelikut me bobina të galvanizuar në vendin tonë prodhojnë me metodën e prodhimit të zinkuar të nxehtë. Ndryshe nga metoda e elektrogalvanizimit të përdorur në vitet e kaluara, kjo prodhohet duke kaluar mbështjellje të mbështjellë të ftohtë nëpër pishina të zinkut të nxehtë. Stambolli, gebze, Iskenderun dhe Kdz. Eregli […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip