Arkivat e etiketave: galvanizli kutu profil

Profili i kutisë së galvanizuar

galvaniz kutu profil

GALVAN?ZL? CILI ËSHTË PROFILI I KUTIVE? Profili i kutisë së galvanizuar, procesi i galvanizimit është rezistent ndaj korrozionit atmosferik, domethënë ndaj reagimit të ndryshkjes së materialit metalik ose materialit çeliku. për qëllime mbrojtjeje është duke u bërë. Procesi i galvanizimit është i ndryshëm. metodat e galvanizimit? Edhe pse është bërë me metodën e galvanizimit me zhytje, preferohet metoda e prodhimit të profilit të kutisë. Të gjitha punimet e saldimit duhet të kryhen përpara galvanizimit të materialit prej hekuri dhe çeliku. Profili i kutisë së galvanizuar […]

Galvaniz profil üretimi

Galvaniz profil üretimi Galvanizli profil üretmek için öncelikle kutu profil üretimini bilmemiz gerekiyor. Kutu profil üretimi kabaca rulo sac?n dilimlenmesi ard?ndan roll form hatt? dedi?imiz hatlarda dilimlenmi? rulo sac?n iki kenar ucunun birle?tirilmesi ve kaynaklanmas? ile yap?lmaktad?r. Galvaniz profil üretimi nas?l yap?l?r? Galvaniz profil lleri üretebilmek için öncelikle kutu profil üretimine uygun bir çelik rulo […]

sqShqip