Arkivat e etiketave: IPN profil

Specifikimet teknike të profilit Ipn

Npi profil fiyatları

Sipërfaqja e sipërfaqes së profilit .IPN SEKSIONI IPN Madhësia e profilit SEKSIONI A cm2 IPN 120 14.2 IPN 140 18.3 IPN 160 22.8 IPN 180 27.9 IPN 200 33.4 IPN 220 39.5 IPN 240 260 260 .

Çfarë është Profili Ipn?

Npi profil fiyatları

Çfarë është Profili Ipn? Profilet Ipn, të njohura edhe si profile Npi, janë në formë I për shkak të strukturës së tyre. Profilet I prodhohen me metodën e rrotullimit të nxehtë. Billet prej çeliku përdoret kur prodhohen profile Ipn. Thjesht, ato nxehen në një shkallë të caktuar dhe bëhen prush dhe marrin formën I ndërsa kalojnë midis rrotullave. Le të shpjegojmë pak më në detaje prodhimin e profileve I me rrotullim të nxehtë. […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip