Arkivat e etiketave: istanbul boyalı sac imalatçıları

Çmimet PPGI, PPGI galvanizuar Stamboll

Boyalı saclar

Çmimet e llamarinës me ngjyra Llamaria me ngjyrë ka zona të ndryshme përdorimi. Përdorimi i tij më i zakonshëm është çatia dhe mur anësor. Në mbulimin e çatisë preferohet përgjithësisht si fletë jo panel, pra e lyer trapezoidale. Duke montuar fletë të lyera në formë trapezoidale, ju mund të mbroni strukturën e çelikut ose ndërtesën tuaj nga klimat e pafavorshme si shiu, rrezet e diellit, moti i ftohtë dhe bora.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip