Arkivat e etiketave: İstanbul metal kiremit

Çmimet e pllakave metalike të Stambollit

metal roof colors

Çmimet e pllakave metalike të Stambollit Çmimet e pllakave metalike të Stambollit ndryshojnë sipas secilit projekt. Madhësia e zonës së aplikimit ndikon drejtpërdrejt në këtë çështje. Prandaj, përpara se të aplikoni në shtëpi ose në vendet e punës, bëhen matjet dhe shifrat mesatare përcaktohen në përputhje me rrethanat. Përveç kësaj, cilësia e punës së bërë dhe metali i përdorur është një faktor i rëndësishëm në çmimet. Mund të aplikohet lehtësisht në lloje të ndryshme çati dhe është praktik […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip