Arkivat e etiketave: kazan çelikleri

P235GH Çeliqet e bojlerit

p355 kalite - erdemir 6345 kalite

P235GH Çeliqet e kaldajës Materiali i çeliqeve të kaldajës P235GH është çeliku jo i aliazhuar i përcaktuar në sistemin EN 10028 dhe EN10216. Ofron plasticitet të mirë, qëndrueshmëri, përkulje të ftohtë dhe veti saldimi edhe në temperatura të larta. Shkronja "P" do të thotë "e saldueshme", "G" do të thotë "soft annealed" dhe "H" qëndron për "hardened". Krahasuar me materialin P265GH, Çeliqet e bojlerit P235GH kanë përbërje të ngjashme kimike, por përmbajtje më të ulët të karbonit dhe […]

Karakteristikat e fletës cilësore P235GH

Fleta cilësore P235 Fletët e cilësisë P235 quhen gjithashtu çeliqe të enëve nën presion. Meqenëse çeliqet e cilësisë p235 janë rezistente ndaj presionit, ato përdoren në prodhime të tilla si prodhimi i bojlerit, kaldaja me vaj rezistent ndaj presionit. Karakteristikat e fletës së cilësisë P235GH Klasa C Si Mn PSN Gjithsej Cr Ni Mo Ti V Nb max. maksimumi maksimumi maksimumi min. maksimumi […]

çmimet e pllakës së bojlerit

10 mm sac fiyatları, sıcak haddelenmiş sac fiyatları, hot rolled steel price, siyah sac fiyatları

Çmimet e pllakës së bojlerit Çmimet e pllakës së kaldajës ose çeliqet e kaldajave janë çeliqe të grupit P. Në këtë grup është edhe 16mo3. Notat e përdorura kryesisht janë P235, P265, P295, P355 dhe 16MO3. Cilësitë e virtytit janë 6341 Cilësi Erdemir, 6335 Cilësi Erdemir, 6347 Cilësi Erdemir, 6352 Cilësi Erdemir, 6345 Cilësi Erdemir, 16Mo3 Cilësi Erdemir. Çmimet e fletës së bojlerit, […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip