Arkivat e etiketave: kutu profil ağırlıkları

Peshat e profilit të kutisë

kutu profil ağırlık tablosu

Peshat e profilit të kutisë Dimensionet e profilit të kutisë fillojnë nga 10 mm x 20 mm dhe trashësia 0,60 mm. Peshat e profilit të kutisë jepen në metra për shkak të strukturës së tyre. Prodhimi i profilit të kutisë bëhet duke përdorur fletë çeliku. Procesi i prerjes bëhet sipas formës së hapur të profilit të kutisë që do të prodhohet nga fleta e mbështjellë. Nëse do të prodhohet profili i kutisë katrore 50 mm x 50 mm, rrotullim 200 mm i gjerë […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip