Arkivat e etiketave: lazer kesim dudullu

ÇMIMET E ULJES SË LAZERIT

CNC-Laser-kesim

ÇMIMET E PRERJES LAZERORE Çmimet e prerjes me laser janë metoda më e preferuar për prerjen e pjesëve metalike. Makinat e prerjes me laser janë metoda më e shpejtë dhe më efikase për prerjen e llamarinës dhe materialeve metalike. Prerjet e makinerive me laser janë më të buta se shumica e metodave të tjera të prerjes dhe kërkojnë më pak gërryerje dhe më pak mbarim si rezultat i prerjeve. Sigurisht, kjo situatë është për prerjen […]

çmimet e prerjes me lazer

lazer kesim fiyatları, lazer kesim istanbul, lazer kesim hesaplama

Çmimet e prerjes me laser Çmimet e prerjes me laser ndryshojnë sipas trashësisë së materialit të fletës që do të pritet dhe dimensioneve të prerjes me laser cnc që do të bëhet. Ndryshimet e këtij ndryshimi reflektohen në çmimet e prerjes me laser cnc. Nëse do të bëhet prerja e llamarinës me laser, llogaritja e çmimeve të prerjes së llamarinës me laser ndryshon, pasi trashësia e pllakës së llamarinës që pritet dhe madhësia e saj në pllakë ndikojnë në shpejtësinë e prerjes. Llogaritja e çmimeve të prerjes me lazer sipas cm/sek […]

prerja e fletës me lazer

lazer kesim dudullu, imes lazer kesim, istanbul lazer kesim, lazer kesim ikitelli, lazer sac kesim, lazer metal kesim, lazer kesim sac plaka

Prerja e fletëve me laser Në vitin 1965, u prodhua makina e parë e prerjes me lazer për të shpuar vrima për të bërë kallëpe diamanti. Kjo makinë është bërë nga Qendra Kërkimore e Inxhinierisë Elektrike Perëndimore. Prerja e llamarinës me metodën e spërkatjes me oksigjen është bërë për herë të parë nga britanikët në vitin 1967. Në vitet 1970, titani lazer u përdor në teknologjitë e hapësirës ajrore për prerje. Kur shikojmë historinë e prerjes së fletëve me lazer, 50 […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip