Arkivat e etiketave: levha direği

Prodhimi i poleve omega

omega direk imalat, omega direk istanbul, omega direk fiyatları

Shtyllat omega janë shtylla prej çeliku të galvanizuar që përdoren për të ndihmuar në montimin e shenjave paralajmëruese të trafikut të vendosura në anë të rrugës për të garantuar sigurinë. Shtyllat omega janë prej çeliku të galvanizuar dhe struktura e tyre e fortë, rezistenca ndaj oksidimit, pra korrozionit, i bën ato rezistente ndaj kushteve të ndryshme klimatike. Shtyllat e shpuara Omega lejojnë rregullimin e lartësisë në montimin e shenjave paralajmëruese të trafikut dhe shenjave të tjera të ngjashme. Omega Direk stanbul Pjatë omega […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip