Arkivat e etiketave: metal çatı trapezi

10 gusht 27/200 Çmimet e fletës së pikturuar në trapezoidale

Metalçatı trapez sacı

Ral 9002 27/200 Gjerësia 1 metër Çmimet e fletëve trapezoidale të lyera Ne prodhojmë çmime, madhësi dhe forma të fletëve trapezoidale për eksperiencat tuaja në natyrë. Furnizojmë trarë strukturorë me madhësi të ndryshme për të plotësuar nevojat e tregjeve të ndryshme. Raportet trapezoidale të çelikut kanë qenë gjithmonë të rëndësishme për dërrasat në përgjithësi. Madhësia e çelikut trapezoid të shiritit është një lloj mbulimi ekzistues […]

Çmimet e ulluqeve të çatisë metalike

oluklu Çatı Sacı

Çmimet e ulluqeve të çatisë metalike ndryshojnë në varësi të madhësisë së zonës që do të përdoret, materialit që do të përdoret në prodhim dhe dizajnit. Nevoja për një vinç kur aplikoni për struktura të mëdha është një tjetër faktor që ndikon në çmim. Megjithëse kostoja rritet në punën afatgjatë, rezultati i marrë do t'ju kënaqë. Mbulim metalik Sistemet e çatisë metalike […]

Mbulim metalik

metal çatı kaplaması

Veshje me pllaka metalike Sistemet e çatisë, të cilat mund të aplikohen me veshjen e pllakave metalike me shumë materiale metalike, u ofrojnë projektuesve një sistem çati të lehtë, modern dhe afatgjatë. Aplikimet e trapezit të çatisë metalike të bëra me fletë të lyer dhe fletë të galvanizuar kanë teknika të ndryshme aplikimi. Mbulesa metalike Mbulesa metalike është afatgjatë, e detajuar në mënyrë të tillë që të mos thithë […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip