Arkivat e etiketave: metal kiremit

Çmimet e pllakave metalike të Stambollit

metal roof colors

Çmimet e pllakave metalike të Stambollit Çmimet e pllakave metalike të Stambollit ndryshojnë sipas secilit projekt. Madhësia e zonës së aplikimit ndikon drejtpërdrejt në këtë çështje. Prandaj, përpara se të aplikoni në shtëpi ose në vendet e punës, bëhen matjet dhe shifrat mesatare përcaktohen në përputhje me rrethanat. Përveç kësaj, cilësia e punës së bërë dhe metali i përdorur është një faktor i rëndësishëm në çmimet. Mund të aplikohet lehtësisht në lloje të ndryshme çati dhe është praktik […]

Fletë e valëzuar e galvanizuar

galvaniz oluklu sac

Fletë e valëzuar e galvanizuar Fletët e valëzuara të galvanizuara prodhohen në cilësinë dx 51 midis 0,40 mm dhe 1 mm. Mund të specifikohet se fletët e valëzuara të galvanizuara janë në një formë të vetme, ndryshe nga fletët trapezoidale. Gjerësia e fletëve të valëzuara të galvanizuara mund të prodhohet në mbështjellje prej 1000 mm. Trashësia 0.25-1mm Gjerësia 1000-1200-1250 Fleta e galvanizuar e valëzuar e prodhuar nga fleta spirale e zinkuar 1000 mm vjen në gjerësi 875 mm. […]

Trapez betoni i Stambollit

beton altı trapez sac

Fleta trapezoidale e betonit të Stambollit Fletët trapezoidale nën beton quhen gjithashtu fletë kuvertë. Fletët e kuvertës mund të montohen thjesht dhe shpejt në vend të kallëpeve të dyshemesë. Janë fletë kallëp dyshemeje që mund të prodhohen sipas gjatësisë së dëshiruar. Çmimet e fletëve të kuvertës mund të gjenden duke shtuar punën me kontratë në çmimet e fletëve të galvanizuara. Tipari më i zakonshëm në teknologjitë e sotme të ndërtimit është përdorimi i materialeve të përshtatshme të ndryshme të ndërtimit […]

Kapëse çati

Çfarë është çatia Kenet? Çfarë është Kenet Cenet? : Sot është rritur shumëllojshmëria e materialeve të veshjes që përdoren në ndërtesa. Mbulimi me shtresa është materiali më i përdorur për mbulim. Zgjedhja e materialit të duhur të veshjes për çatinë e strukturës së çelikut duhet të sigurojë kushte të tilla si materiali të jetë i qëndrueshëm, afatgjatë, ekonomik, i përshtatshëm për përdorimin e synuar dhe estetik. Vetitë e materialeve të çatisë duhet të njihen mirë. Sidomos […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip