Arkivat e etiketave: omega direk ankara

Omega Direct Stamboll

omega direk istanbul, omega direk ankara, omega direk fiyatları, omega direk imalatı

Omega Direk Istanbul Omega Direk Istanbul janë shtylla prej çeliku të galvanizuar që përdoren për të ndihmuar në montimin e shenjave paralajmëruese të trafikut të vendosura në anë të rrugëve për të garantuar sigurinë. Shtyllat omega janë prej çeliku të galvanizuar dhe struktura e tyre e fortë dhe rezistenca ndaj oksidimit, gjegjësisht korrozionit, i bëjnë ato rezistente ndaj kushteve të ndryshme klimatike. Shtyllat e shpuara Omega mund të rregullohen në lartësi në vendosjen e shenjës paralajmëruese të trafikut dhe shenjave të tjera të ngjashme.

Omega Mast

Shtyllat Omega Shtyllat omega janë shtylla prej çeliku të galvanizuar që zakonisht përdoren për instalimin e shenjave paralajmëruese të trafikut që përdoren për të garantuar sigurinë në autostrada. Të bëra prej çeliku të galvanizuar, shtyllat omega janë rezistente ndaj kushteve të vështira klimatike me strukturën e tyre të fortë dhe rezistencën ndaj korrozionit. Shenja paralajmëruese e trafikut dhe të tjera […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip