Arkivat e etiketave: omega direk imalatçıları

Çfarë është Omega Poles?, Prodhuesit Omega pole, çmimet omega pole

omega direk imalat, omega direk istanbul, omega direk fiyatları, trafik direği imalatı,trafik direk imalatçıları

Çfarë është Omega Mast? Shtyllat omega janë shtylla çeliku që përdoren për të vendosur shenjat paralajmëruese të trafikut në tokë, të cilat përdoren kryesisht për të garantuar sigurinë në autostrada. Të bëra prej çeliku të galvanizuar, shtyllat omega janë rezistente ndaj kushteve të vështira klimatike me strukturën e tyre të fortë dhe rezistencën ndaj korrozionit. Me strukturën e saj të shpuar të bërë nga shpimi nga pjesa e mesme e poleve omega, shenjë paralajmëruese e trafikut dhe materiale të tjera […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip