Arkivat e etiketave: P235GH kalite çelik

EN 10028-2:2017 P235GH Pllakë çeliku cilësore Çfarë është rendimenti dhe qëndrueshmëria në tërheqje?

p235gh mekanic özellikleri

EN 10028-2:2017 P235GH Pllakë çeliku cilësore Çfarë është rendimenti dhe qëndrueshmëria në tërheqje? P235GH është një çelik me lidhje të ulët karboni i specifikuar nga EN për përdorim në enë nën presion. Shpesh përdoret për komponentët strukturorë të pajisjeve të enëve nën presion, duke përfshirë enët nën presion, rezervuarët dhe kaldaja. Ka plasticitet të shkëlqyeshëm, qëndrueshmëri dhe veti të përkuljes dhe saldimit të ftohtë. Megjithatë, më e shtrenjtë, me forcë të lartë […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip