Arkivat e etiketave: P355GH kalite

Karakteristikat e fletës P355GH – Vetitë e çelikut P355GH

p295 kalite sac

Vetitë e çelikut P355gh Kur shqyrtojmë vetitë e çelikut të cilësisë P355gh, shohim se forca është më e lartë se çeliqet e cilësisë p235 dhe p295. Trashësia e fletëve të çelikut cilësor p355, të cilat kanë rezistencë më të lartë ndaj nxehtësisë, zakonisht fillon nga 3 mm. Karakteristikat e fletës P355GH Klasa C Si Mn PSN Gjithsej Cr Ni Mo Ti V Nb max. maksimumi maksimumi maksimumi min. […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip