Arkivat e etiketave: plazma sac kesim istanbul

Modele të prerjes me laser të Stambollit

cnc lazer kesim örnekleri

MODELET E PRERJES SË LAZERIT TË STAMBOLLIT Sot, makineritë e prerjes me lazer u ofrojnë kompanive të vogla dhe të mëdha mundësinë që të takojnë metale të prera me lazer si inox, çeliku me karbon, materiale të galvanizuar dhe madje edhe alumini. Si rezultat, ata kanë një mundësi të shkëlqyer për të prerë me lazer pjesët metalike shumë komplekse, prototipet dhe pjesët e personalizuara me kosto dhe efikasitet, duke përfshirë: Stambolli […]

Prerje flete plazme, Prerje metali plazma dudullu cmime stanbul

plazma sac kesim istanbul,oksijen sac kesim istanbul, cnc sac kesim istanbul, dudulu plazma kesim firmaları

Çfarë është prerja e plazmës? Prerja e plazmës funksionon duke aplikuar një rrymë elektrike në gaz që kalon përmes një skaji të ngushtë. Gazrat që përdoren në prerjen e fletëve të plazmës: azoti, argoni, oksigjeni. Temperatura e gazrave të përdorur në prerjen e plazmës dhe oksigjenit rritet për djegie të lehtë dhe sigurohet gazifikimi. Në mënyrë që gazrat në gjendje të lëngshme në cilindrin e gazit të digjen lehtësisht në kokën e plazmës, trajtimi termik […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip