Arkivat e etiketave: rulo sac kesim fiyatları

Çmimet e prerjes së bobinave

Rulo sac kesim fiyatları,galvaniz sac kesim fiyatları, rulo sac kesim fiyatları

Prerja e fletës së mbështjelljes Prerja e fletës me spirale që do të pritet mund të jetë e llojeve dhe madhësive të ndryshme. Linjat e prerjes së fletëve të spirales për trashësi dhe lloje të ndryshme janë gjithashtu të ndryshme. Linjat e prerjes së fletëve të mbështjelljes janë përgjithësisht dy llojesh. Eshte nje linje prerjeje e holle flete bobine dhe nje linje prerjeje e trashe flete spirale.Sipas trashesise se fletes se bobines ndryshojne edhe cmimet e prerjes se fletes se bobines. Prerja e fletës së hollë të mbështjelljes […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip