Arkivat e etiketave: sac fiyatı

Çmimet e çelikut të galvanizuar

Çmimet e çelikut të galvanizuar Përdorimi i çelikut të galvanizuar ka filluar të rritet vitet e fundit. Fushat kryesore të përdorimit të konsumit të çelikut të galvanizuar janë: industria e automobilave, konstruksionet e lehta prej çeliku, shenjat dhe tabelat e trafikut, pjesët e brendshme dhe të jashtme të ndërtesave, sektori i dritareve të dyerve PVC, industria e anijeve, etj. Mund të japim shembuj nga shumë industri. Galvanizimi është një nga metodat e veshjes për mbrojtjen e çelikut. Veshja është […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip