Arkivat e etiketave: tavan u profil

Çmimet e profilit të tavanit U

Tavan profili, tavan alçıpan profili, alçıpanla tavan profili, açlıpan tavan birleştirme profili

Profili i tavanit U Çmimet Çmimet e profilit të tavanit U varen nga çmimet e fletëve të galvanizuara pasi ato prodhohen nga fletë e zinkuar. Çmimet e fletës së galvanizuar, nga ana tjetër, ndryshojnë në varësi të shumë parametrave të ndryshëm si cilësia, trashësia, trashësia e veshjes. Profili i tavanit në formë U zakonisht fillon nga 0.35 mm dhe është prej fletë të zinkuar me trashësi 0.60 mm. Më të hollë për të porositur […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip