Arkivat e etiketave: trapez sac

Faktorët që ndikojnë në çmimet e fletëve trapezoidale të çatisë metalike

Trapez çatı sacları

Faktorët që ndikojnë në çmimet e fletëve trapezoidale të çatisë metalike Ka shumë variabla që ndikojnë në koston e çmimeve të llamarinës trapezoidale të çatisë metalike. Një nga më të mëdhenjtë është matësi, që është trashësia e çelikut. Sa më i trashë të jetë çeliku, aq më e kushtueshme është fleta metalike trapezoidale. Ka disa lloje profilesh, dhe secila ka një masë alternative. Mund të gjeni shprehje për Fletën Trapezoidale në ueb, por çdo […]

10 gusht 27/200 Çmimet e fletës së pikturuar në trapezoidale

Metalçatı trapez sacı

Ral 9002 27/200 Gjerësia 1 metër Çmimet e fletëve trapezoidale të lyera Ne prodhojmë çmime, madhësi dhe forma të fletëve trapezoidale për eksperiencat tuaja në natyrë. Furnizojmë trarë strukturorë me madhësi të ndryshme për të plotësuar nevojat e tregjeve të ndryshme. Raportet trapezoidale të çelikut kanë qenë gjithmonë të rëndësishme për dërrasat në përgjithësi. Madhësia e çelikut trapezoid të shiritit është një lloj mbulimi ekzistues […]

9 gusht 2021 Çmimet e çelikut për çati metalike

9 gusht 2021 Çati metalike Çmimet e çelikut Materialet e çelikut për çati metalike janë një zgjedhje e shkëlqyer për kursime kostosh, kohë të shpejta instalimi dhe kthim të shpejtë në çatinë tuaj. Materialet prej çeliku për çati metalike janë zgjidhja e qëndrueshme dhe afatgjatë për çatinë tuaj. Llamari i çelikut për çati metalike ofron shumë më tepër përfitime se sa tjegulla e betonit dhe ajo e asfaltit. Këto avantazhe […]

Mbulim çeliku

trapez-sac-fiyatlari-istanbul

Në përgjithësi, mbulimi i çatisë prej çeliku 27/200 preferohet. Lartësia më e përdorur e formës trapezoidale 27/200 është 27 mm. Hapësira e hapit është 200 mm. Emri tjetër i materialit për çati prej çeliku 27/200 është fletë trapezoidale.

Prodhimi i llamarinës trapezoidale nën beton

beton altı trapez sac makinası
[vc_row][vc_column][vc_column_text] Beton Altı Trapez Sac Üretimi Beton altı trapez sac üretimi esnasında bilinmesi gereken teknik bilgiler ve trapez sac üretilirken dikkat edilmesi gereken noktaları inceleyeceğiz. Öncelikle trapez sac üretiminde kullanılan malzeme olan çelik hakkında biraz bilgi verelim. Çeliğin kesilebilmesi kesme işlemi dediğimiz bir işleme tabi tutulur. Kesme kuvveti : malzemenin bağlı bulunduğu malzemeden ayrılmasına karşı […]

Peshat e fletës së betonit

38-151 BETON ALTI TRAPEZ SAC- TEMEL SACI

Trashësia e fletës (mm) 38/151 91 cm Mbyllje (mt/kg) 38/151 76 cm Mbylle (mt/kg) 60/940 94 cm Mbylle (mt/kg) 75/750 75 cm mbyllje (mt/kg) 0 .60 5.77 4.71 5.69 6.49 6.64 7.10 0.80 7.11 0.90 8.65 7.06 8.53 9.13 1.00 9.53 9.13 1.00 9.62 7.85 9.48 10.14 1.20 11.54 9.42 11.38 12.17 nën beton [...]

Trapez betoni i Stambollit

beton altı trapez sac

Fleta trapezoidale e betonit të Stambollit Fletët trapezoidale nën beton quhen gjithashtu fletë kuvertë. Fletët e kuvertës mund të montohen thjesht dhe shpejt në vend të kallëpeve të dyshemesë. Janë fletë kallëp dyshemeje që mund të prodhohen sipas gjatësisë së dëshiruar. Çmimet e fletëve të kuvertës mund të gjenden duke shtuar punën me kontratë në çmimet e fletëve të galvanizuara. Tipari më i zakonshëm në teknologjitë e sotme të ndërtimit është përdorimi i materialeve të përshtatshme të ndryshme të ndërtimit […]

Trapez betoni i Stambollit

beton-altı-trapezi-istanbul

Istanbul Betoni Trapeze 75/750 Stamboll Fleta trapezoidale nën beton quhet edhe fletë kuvertë. Fletët trapezoidale të kuvertës mund të montohen thjesht dhe shpejt në vend të kallëpeve të dyshemesë. Janë fletë kallëp dyshemeje që mund të prodhohen sipas gjatësisë së dëshiruar. Çmimet e fletëve të kuvertës mund të gjenden duke shtuar punë me kontratë mbi çmimet e fletëve të galvanizuara. Si prodhimi i trapezit nën beton, ashtu edhe trapezi i betonit […]

Kapëse çati

Çfarë është çatia Kenet? Çfarë është Kenet Cenet? : Sot është rritur shumëllojshmëria e materialeve të veshjes që përdoren në ndërtesa. Mbulimi me shtresa është materiali më i përdorur për mbulim. Zgjedhja e materialit të duhur të veshjes për çatinë e strukturës së çelikut duhet të sigurojë kushte të tilla si materiali të jetë i qëndrueshëm, afatgjatë, ekonomik, i përshtatshëm për përdorimin e synuar dhe estetik. Vetitë e materialeve të çatisë duhet të njihen mirë. Sidomos […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip