Çfarë është një shtyllë trafiku?, Prodhuesit e shtyllave të trafikut, çmimet e shtyllave të trafikut

omega-direk-uretimi

Çfarë është një shtyllë trafiku?

Shtyllat e trafikut përdoren kryesisht për të garantuar sigurinë në autostrada.  shenjë paralajmëruese e komunikacionitKëto janë shtyllat e çelikut që përdoren në montimin e shtyllave në tokë. Shtyllat e trafikut prej çeliku të galvanizuar janë rezistente ndaj kushteve të vështira klimatike me strukturën e tyre të fortë, rezistencën ndaj korrozionit. Me strukturën e saj të shpuar të bërë me shpim nga pjesa e mesme e shtyllave të trafikut, mundëson montimin e lehtë të shenjës paralajmëruese të trafikut dhe materialeve të tjera në lartësinë e dëshiruar.

Çmimet e shtyllave traik Varet nga disa materiale të ndryshme. Shtyllat e trafikut prodhohen nga llamarina e zezë. çmimet e lehta të çelikutNdryshimi i çmimit ndryshon edhe çmimet omega pole. Prodhimi i shtyllave të trafikut mund të bëhet ndërmjet 2 metra dhe 5 metra. Në prodhimin e shtyllave të trafikut, numri i vrimave në të ndryshon sipas prodhimit 2 metra dhe 5 metra. Numri i vrimave në shtyllën e trafikut është gjithashtu kosto. Trafiku çmimet polegjithashtu ndikon. Thamë se çmimet e shtyllave të trafikut varen nga çmimet e llamarinës së zezë të përdorur. Shtyllat e trafikut mund të prodhohen nga fletë çeliku e mbështjellë e zezë me një trashësi prej dy milimetra e gjysmë deri në 5 milimetra. Prodhimi i shtyllave të trafikut Trashësia e llamarinës që do të përdoret ndikon në çmimin e drejtpërdrejtë të trafikut. Drejtoria e Përgjithshme e Autostradave preferon përgjithësisht shtyllat e trafikut 4 mm të trasha dhe dy metra e gjysmë të gjatë.

Për shembull, le të flasim për prodhimin e një fletë të trashë 4 mm të shtyllës së trafikut dhe llogaritjen e çmimit të shtyllës së trafikut. Le të llogarisim llamarinën që do të blejmë për prodhimin e shtyllave të trafikut 4 milimetra, gjerësinë 1500 milimetra dhe gjatësinë e shtyllës së trafikut dy metra e gjysmë.
Formula e llogaritjes së peshës së fletës: trashësia x gjerësia x lartësia x graviteti specifik (7,85)/1000000 = kg

Pra, një pllakë është 149 e gjerë prej llamarine. prodhimi i poleve omega duke supozuar se do ta bëjmë. 10 Shtyllat e trafikut mund të prodhohen nga një pjatë me fletë të mbështjellë të nxehtë. Për çdo shtyllë trafiku lihet 1 mm humbje gjatë prerjes së llamarinës. Arsyeja për këtë është se gjerësia e shtyllës së komunikacionit llogaritet nga 149 mm në vend të 150 mm.

Llogaritja e peshës së shtyllës së trafikut: 4 x 149 x 2500 x 7,85 / 1000000 = 11,70 kg Shtylla e trafikut është pesha një copë. Veshja e galvanizuar dhe vrimat nuk merren parasysh në këtë llogaritje të peshës.

Karakteristikat e Direkut të Trafikut

 • Shtyllat e trafikut janë të galvanizuara të nxehtë. Poli omega i galvanizuar ka një jetë mesatare prej 20 vjetësh.
 • Trashësia e fletës së shtyllës së trafikut mund të jetë 3 mm, 4 mm ose 5 mm në varësi të preferencës.
 • Më shumë se një shenjë paralajmëruese mund të lidhet me shtyllat e trafikut.
 • 2 metra Trafiku e drejtpërdrejtë, mund të prodhohen 2.5 metra shtyllë komunikacioni, 3 metra shtyllë komunikacioni, 4 metra shtyllë komunikacioni ose 5 metra shtyllë komunikacioni.
 • Në shtyllën e trafikut ka 40 deri në 120 vrima. Hapësira e vrimave të shtyllave të trafikut është 20 mm. Madhësia e vrimës së shtyllës së trafikut është 10 mm.
 • Nuk ka kosto të drejtpërdrejtë të mirëmbajtjes së trafikut.
 • Trafiku i drejtpërdrejtë mund të përdoret në zona të brendshme dhe të jashtme.
 • Çmimet e shtyllave të trafikut janë ekonomike.
 • Mund të montohet lehtësisht me një makineri çekiç për shtyllat e trafikut.
 • Prodhimi i shtyllave të trafikut mund të bëhet në masën e dëshiruar.

Trashësia dhe çmimi i fletës që do të përdoret për prodhimin e shtyllave të trafikut
Trashësia e galvanizuar: 275 gr /m2
Kostoja e punës për prerjen dhe përkuljen e llamarinës për prodhimin e shtyllave të trafikut
Për prodhimin e shtyllave të trafikut çmimet e fletëveJu mund ta përdorni atë në faqen tonë të internetit.

Çmimet e Direk Trafikut

çmimet e poleve të trafikut Gjatë llogaritjes, duhet të shohim dy çmimet më të rëndësishme të fletëve të artikujve dhe çmimet e veshjes së galvanizuar. Çmimet aktuale të fletëveMund ta shikoni në këtë lidhje. Veshje e galvanizuar çmimet variojnë sipas sipërfaqes së zonës që do të lyhet ose tonazhit të materialit që do të galvanizohet.

omega direk istanbul, omega direk ankara, omega direk fiyatları, omega direk imalatı
omega pole Stamboll, omega pole Ankara, çmimet omega pole, prodhimi omega pole

Trafiku i drejtpërdrejtë Stamboll

Arsyet për zgjedhjen e shtyllave të shenjave të trafikut:

 •  E veshur me galvanizim,
 • Është afatgjatë,
 • Dallimi nga shtyllat e tubit është se pllakat mbeten të qëndrueshme dhe nuk rrotullohen,
 • Meqenëse numri i vrimave është i lartë, pllaka mund të montohet në lartësinë e dëshiruar.
 • Është e lehtë për t'u montuar,
 • Më shumë se një shenjë mund të ngjiten në shtyllat e trafikut,
 • Ripërdorimi është i mundur,
 • Shtyllat e trafikut janë të vështira për t'u përkulur,
 • Jetëgjatësia mesatare e shtyllës së trafikut është 20 vjet,

Dimensionet e prodhimit të shtyllave të trafikut

 • Direk trafiku (3 mm) 2 mt
 • Direk trafiku (3mm) 2.5 m
 • Direk trafiku (3 mm) 3 mt
 • Direk trafiku (3mm) 3,5 m
 • Direk trafiku (3 mm) 4 mt
 • Direk trafiku (4mm) 2 metra
 • Direk trafiku (4mm) 2.5 m
 • Direk trafiku (4mm) 3 mt
 • Direk trafiku (4mm) 3,5 m
 • Direk trafiku (4mm) 4 mt
 • Direk trafiku (5mm) 2.5 m
 • Direk trafiku (5mm) 3 mt
 • Direk trafiku (5mm) 3,5 mt
 • Direk trafiku (5mm) 4 mt

Ne prodhojmë shtylla trafiku në dimensionet e dëshiruara në punishten tonë të prodhimit në Stamboll. Kapaciteti ynë mujor i prodhimit të poleve omega është mbi 20000 copë. Trafiku i drejtpërdrejtë ndodhet në Stamboll dudullu prodhimi i shtyllave të trafikut Ne prodhojmë në objektin tonë. Ne po prodhojmë shtylla trafiku si nënkontraktor për shumë kompani të mëdha. Në 4 vitet e fundit kemi prodhuar shtylla trafiku dhe sinjalistikë për shumë tendera të Drejtorisë së Përgjithshme të Autostradave.

Çmimet e polit të trafikut

Çmimet e shtyllave të trafikut Varet nga disa materiale të ndryshme. Shtyllat e trafikut prodhohen nga llamarina e zezë. Ndryshimi i çmimeve të fletëve të zeza ndryshon edhe çmimet direkte të trafikut. Prodhimi i shtyllave të trafikut mund të bëhet ndërmjet 2 metra dhe 5 metra. Në prodhimin e shtyllave të trafikut, numri i vrimave në të ndryshon sipas prodhimit 2 metra dhe 5 metra. Numri i vrimave në shtyllën e trafikut është gjithashtu kosto.  çmimet e poleve të trafikutgjithashtu ndikon.

Çmimet e Direk Trafikut

Çmimet e shtyllave të trafikut Varet nga disa materiale të ndryshme. Shtyllat e trafikut prodhohen nga llamarina e zezë. Ndryshimi i çmimeve të fletëve të zeza ndryshon edhe çmimet omega pole. Shtyllat Omega mund të prodhohen midis 2 metra dhe 5 metra. Në prodhimin e shtyllave të trafikut, numri i vrimave në të ndryshon sipas prodhimit 2 metra dhe 5 metra. Numri i vrimave në shtyllën e trafikut është gjithashtu kosto. çmimet e poleve të trafikutgjithashtu ndikon.

Shtyllat e trafikut në përgjithësi përdoren për të garantuar sigurinë në autostrada.  shenjë paralajmëruese e komunikacionitAto janë shtylla prej çeliku të galvanizuar që përdoren për montimin e pllakave në tokë. Bërë prej çeliku të galvanizuar direk trafikuAto janë rezistente ndaj kushteve të vështira klimatike me strukturën e tyre të fortë dhe rezistencën ndaj korrozionit. Me strukturën e saj të shpuar të bërë me shpim nga pjesa e mesme e shtyllave të trafikut, mundëson montimin e lehtë të shenjës paralajmëruese të trafikut dhe materialeve të tjera në lartësinë e dëshiruar.

Shtyllat e trafikut mund të prodhohen në madhësi të ndryshme si 149 mm dhe 136 mm. Shtyllat e trafikut janë prej fletë çeliku të zezë. Ne po prodhojmë shtyllën e trafikut Omega në punëtorinë tonë të Stambollit.

Karakteristikat e Direkut të Trafikut

 • Shtyllat e trafikut janë të galvanizuara të nxehtë. Poli omega i galvanizuar ka një jetë mesatare prej 20 vjetësh.
 • Trashësia e fletës së shtyllës së trafikut mund të jetë 3 mm, 4 mm ose 5 mm në varësi të preferencës.
 • Më shumë se një shenjë paralajmëruese mund të lidhet me shtyllat e trafikut.
 • 2 metra Trafiku e drejtpërdrejtë, mund të prodhohet shtyllë omega 2,5 metra, shtyllë trafiku 3 metra, shtyllë trafiku 4 metra ose shtyllë trafiku 5 metra.
 • Në shtyllën e trafikut ka 40 deri në 120 vrima. Hapësira e vrimave të shtyllave të trafikut është 20 mm. Madhësia e vrimës së shtyllës së trafikut është 10 mm.
 • Nuk ka kosto të drejtpërdrejtë të mirëmbajtjes së trafikut.
 • Trafiku i drejtpërdrejtë mund të përdoret në zona të brendshme dhe të jashtme.
 • Çmimet e shtyllave të trafikut janë ekonomike.
 • Mund të montohet lehtësisht me një makineri çekiç për shtyllat e trafikut.
 • Prodhimi i shtyllave të trafikut mund të bëhet në masën e dëshiruar.

Trashësia dhe çmimi i fletës që do të përdoret për prodhimin e shtyllave të trafikut
Trashësia e galvanizuar: 275 gr /m2
Kostoja e punës për prerjen dhe përkuljen e llamarinës për prodhimin e shtyllave të trafikut
Për prodhimin e shtyllave të trafikut çmimet e fletëveJu mund ta përdorni atë në faqen tonë të internetit.

Çmimet e Direk Trafikut

çmimet e poleve të trafikut Gjatë llogaritjes, duhet të shohim dy çmimet më të rëndësishme të fletëve të artikujve dhe çmimet e veshjes së galvanizuar. Çmimet aktuale të fletëveMund ta shikoni në këtë lidhje. Veshje e galvanizuar çmimet variojnë sipas sipërfaqes së zonës që do të lyhet ose tonazhit të materialit që do të galvanizohet.

Çfarë është Direk Trafiku?

direk trafiku përdoret kryesisht për të garantuar sigurinë në rrugë  shenjë paralajmëruese e komunikacionitKëto janë shtyllat e çelikut që përdoren në montimin e shtyllave në tokë. Të bëra prej çeliku të galvanizuar, shtyllat omega janë rezistente ndaj kushteve të vështira klimatike me strukturën e tyre të fortë dhe rezistencën ndaj korrozionit. Me strukturën e saj të shpuar të bërë nga shpimi nga pjesa e mesme e shtyllave Omega, bën të mundur montimin e lehtë të shenjës paralajmëruese të trafikut dhe materialeve të tjera në lartësinë e dëshiruar.

Çmimet e shtyllave të trafikut Varet nga disa materiale të ndryshme. Shtyllat e trafikut prodhohen nga llamarina e zezë. Ndryshimi i çmimeve të fletëve të zeza ndryshon edhe çmimet omega pole. Prodhimi i shtyllave të trafikut mund të bëhet ndërmjet 2 metra dhe 5 metra. Në prodhimin e shtyllave të trafikut, numri i vrimave në të ndryshon sipas prodhimit 2 metra dhe 5 metra. Numri i vrimave në shtyllën e trafikut është gjithashtu kosto. çmimet polegjithashtu ndikon. Thamë se çmimet e shtyllave të trafikut varen nga çmimet e llamarinës së zezë të përdorur. Shtyllat e trafikut mund të prodhohen nga fletë çeliku e mbështjellë e zezë me një trashësi prej dy milimetra e gjysmë deri në 5 milimetra. Prodhimi i shtyllave të trafikut Trashësia e llamarinës që do të përdoret ndikon në çmimin e drejtpërdrejtë të trafikut. Drejtoria e Përgjithshme e Autostradave preferon përgjithësisht shtyllat e trafikut 4 mm të trasha dhe dy metra e gjysmë të gjatë.

Për shembull, le të flasim për prodhimin e një fletë të trashë 4 mm të shtyllës së trafikut dhe llogaritjen e çmimit të shtyllës së trafikut. Le të llogarisim llamarinën që do të blejmë për prodhimin e shtyllave të trafikut 4 milimetra, gjerësinë 1500 milimetra dhe gjatësinë e shtyllës së trafikut dy metra e gjysmë.
Formula e llogaritjes së peshës së fletës: trashësia x gjerësia x lartësia x graviteti specifik (7,85)/1000000 = kg

Kjo do të thotë, nëse supozojmë se do të prodhojmë një shtyllë omega me gjerësi 149 nga një fletë metalike. 10 pole omega mund të prodhohen nga një pjatë me fletë të mbështjellë të nxehtë. Për çdo shtyllë omega, lihet 1 mm humbje gjatë prerjes së llamarinës. Për këtë arsye, gjerësia e shtyllës omega llogaritet nga 149 mm në vend të 150 mm.

Llogaritja e peshës së poleve omega: 4 x 149 x 2500 x 7.85 / 1000000 = 11.70 kg është pesha e një poli omega. Veshja e galvanizuar dhe vrimat nuk merren parasysh në këtë llogaritje të peshës.

Karakteristikat Omega Mast

 • Shtyllat omega janë të galvanizuara me zhytje të nxehtë. Poli omega i galvanizuar ka një jetë mesatare prej 20 vjetësh.
 • Trashësia e fletës së shtyllave Omega mund të jetë 3 mm, 4 mm ose 5 mm në varësi të preferencës.
 • Më shumë se një shenjë paralajmëruese mund t'i bashkëngjitet poleve omega.
 • 2 metra pol omega, mund të prodhohet omega pol 2.5 metra, omega pol 3 metër, omega pol 4 metër ose omega pol 5 metra.
 • Ka 40 deri në 120 vrima në polin Omega. Hapësira e vrimave të poleve omega është 20 mm. Madhësia e vrimës së postës Omega është 10 mm.
 • Omega pole nuk ka kosto mirëmbajtjeje.
 • Shtylla omega mund të përdoret brenda dhe jashtë.
 • Çmimet omega pole janë ekonomike.
 • Mund të montohet lehtësisht me një makineri çekiçi me shtylla Omega.
 • Prodhimi i poleve omega mund të bëhet në masën e dëshiruar.

Çmimet omega pole

Çmimet omega pole Gjatë llogaritjes, duhet të shohim dy çmimet më të rëndësishme të fletëve të artikujve dhe çmimet e veshjes së galvanizuar. Çmimet aktuale të fletëveMund ta shikoni në këtë lidhje. Veshje e galvanizuar çmimet variojnë sipas sipërfaqes së zonës që do të lyhet ose tonazhit të materialit që do të galvanizohet.

2,5 mm omega pole çmimi 76,46 TL/PCS (Çmimet variojnë sipas kostove)
Çmimi omega pol 3 mm 83,76 TL/PCS (Çmimet variojnë sipas kostove)
Çmimi omega 4 mm 98,34 TL/PCS (Çmimet variojnë sipas kostove)
Çmimi omega 5 mm 112,93 TL/PCS (Çmimet variojnë sipas kostove)
Çmimi omega pole 2.5 metra
3 metra omega pole cmimi
4 metra omega pole cmimi
5 metra omega pole cmimi

Siç shihet, çmimet e poleve omega ndryshojnë sipas trashësisë dhe gjatësisë së fletës. Çmimet e mësipërme janë llogaritur sipas gjatësisë 2500 mm.

poli omega të cilat ne zakonisht i përdorim për të garantuar sigurinë në rrugë. shenjë paralajmëruese e komunikacionitKëto janë shtyllat e çelikut që përdoren në montimin e shtyllave. Të bëra prej çeliku të galvanizuar, shtyllat omega janë rezistente ndaj kushteve të vështira klimatike me strukturën e tyre të fortë. Me strukturën e saj të shpuar të bërë nga shpimi nga pjesa e mesme e shtyllave Omega, bën të mundur montimin e lehtë të shenjës paralajmëruese të trafikut dhe materialeve të tjera në lartësinë e dëshiruar.

Si prodhohet shtylla Omega?

Shtyllat omega prodhohen nga llamarina e zezë. Për shkak të strukturës së fletës së mbështjellë të nxehtë, ajo është e hapur ndaj korrozionit atmosferik. Meqenëse shtyllat omega përdoren jashtë, fletët e mbështjellës së nxehtë mbulohen me galvanizim të nxehtë gjatë prodhimit të shtyllave omega në mënyrë që të jenë të përshtatshme për shi dhe kushte të ngjashme me lagështirë. shtylla omega të zinkuar me zhytje të nxehtë Ato sigurojnë mbrojtje nga korrozioni dhe zgjasin jetën e tij.

Shtyllat Omega mund të prodhohen nga 2 metra deri në 5 metra në varësi të preferencës. në specifikimin e Drejtorisë së Përgjithshme të Autostradave, pra KGM. pol omega prodhimit Standardet janë si më poshtë.

Shtylla omega duhet të jetë 4 mm e trashë,
Shtyllat omega duhet të mbulohen me 275 gr/m2 të galvanizuar,
Shtyllat omega duhet të jenë 2.5 metra të gjata,
Numri i vrimave mbi polet omega duhet të jetë 70,
Shtyllat omega duhet të hapen 149 mm.

Llogaritësi i çmimit të drejtpërdrejtë Omega

Trashësia dhe çmimi i fletës që do të përdoret për prodhimin e poleve omega
Trashësia e galvanizuar: 275 gr /m2
Kostoja e punës për prerjen dhe përkuljen e llamarinës për prodhimin e shtyllave omega
Për prodhimin e poleve omega çmimet e fletëveJu mund ta përdorni atë në faqen tonë të internetit.

Shembull i llogaritjes së kostos së prodhimit të drejtpërdrejtë Omega (tetor 2019)
Çmimi i fletës së zezë: 550 usd/ton
Veshje e galvanizuar me zhytje të nxehtë: 310 usd/ton
Puna e prerjes dhe lakimit të llamarinës + transporti:
Nëse marrim si shembull prodhimin e shtyllave omega 2.5 metra nga llamarina 4 mm, fillimisht le të llogarisim peshën e fletës që do të përdorim për një omegapol.
Shënim: Shtyllat omega shiten me njehsor ose me numrin e njësive gjatë llogaritjes.
4 mm fletë metalike x 150 mm gjerësi (1 mm është mbetje prerëse) x 2500 mm (gjatësia e shtyllës Omega) x 7,85 / 1000000 = pesha e një shtylle omega
4x150x2500x7,85/1000000 = 11,78 kg
Thamë që çmimi i fletës që do të blinim për të prodhuar shtyllat Omega ishte 550 usd/ton.
Meqenëse një pol omega peshon 11.78
11,78×0,550 = 6,48 usd /copë
Thamë se çmimi i veshjes së galvanizuar të nxehtë është 310 usd për ton. Kostoja e veshjes së galvanizuar për një shtyllë omega: 11,78x 0,310 = 3,65 usd /copë
Nëse pranojmë normën prej 6,48 usd + 3,65 usd = 10,13 usd/njësi 5,83 USD,
Gjejmë koston 10,13 x 5,83 = 59,06 TL për copë pa punë dhe pa veshje të galvanizuar.
Ne mund të pranojmë koston mesatare të punës për polin Omega si 20 TL për copë.

Në përmbledhje
Kostoja e fletës Omega për copë: 59,06 TL
Kostoja e veshjes së galvanizuar me shtylla omega për copë: 21,28 TL
Prerja e llamarinës, përkulja e llamarinës dhe shpimi i llamarinës + transporti për ndërtimin e shtyllave omega: 20 TL
Kostoja direkte Omega: 59,06 + 21,28 + 20 = 100,34 TL / COPE

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip