Arkivat e kategorisë: yassi-ürünler

Fletë e zezë, fletë e mbështjellë në të ftohtë, pllakë, fletë pllake, fletë anijeje, fletë e galvanizuar, fletë e bardhë, pllakë metalike, pllakë çeliku

Prodhimi i kabinës së tërmetit

deprem kabini

Prodhimi i kabinës së tërmetit Kabina e tërmetit është një strukturë çeliku e përbërë nga kolona, trarë dhe panele çeliku. Mund të instalohet lehtësisht në raste urgjente pa pasur nevojë për pajisje të rënda. Kjo është një kabinë modulare me panele të parafabrikuara të ndërtuara për t'i bërë ballë tërmeteve. Produktet tona përdoren nga qeveritë lokale dhe organizatat e ndihmës ndaj fatkeqësive në programet e gatishmërisë emergjente. Kabina tërmetesh, një familje, shumë familje […]

Struktura kimike e çelikut A516 Class 70

ASTM A516 kalite çelik mekanik özellikleri

Struktura kimike e çelikut A516 70 ASTM A516 Grade 70 është një specifikim standard për çelikun e karbonit. Përdoret në rezervuarët e naftës dhe enët nën presion dhe rrit rezistencën e çelikut gjatë saldimit. Ekzistojnë katër lloje të ndryshme të çelikut A516, duke përfshirë klasën 70, më të përdorurit. Trashësia maksimale e pllakave varet nga përbërja e tyre dhe kërkesat e vetive mekanike. Nga një spirale […]

Çeliku cilësor ASTM A516 

ASTM A516 kalite çelik mekanik özellikleri

Çeliku i klasës ASTM A516 Ka shumë faktorë që duhen marrë parasysh kur porosisni çelikun ASTM A516 të klasës 70. Është e rëndësishme të theksohet se ka shumë kërkesa të ndryshme dimensionale për këtë material. Trashësia gjithashtu mund të ndryshojë. Në përgjithësi, do të dëshironi të porosisni pllakën tuaj të çelikut të normalizuar. Ju gjithashtu mund të porosisni lehtësimin e stresit për pllaka më të trasha. Nëse nuk jeni të sigurt për atë që ju nevojitet, mulliri do të […]

EN 10028-2:2017 P235GH Pllakë çeliku cilësore Çfarë është rendimenti dhe qëndrueshmëria në tërheqje?

p235gh mekanic özellikleri

EN 10028-2:2017 P235GH Pllakë çeliku cilësore Çfarë është rendimenti dhe qëndrueshmëria në tërheqje? P235GH është një çelik me lidhje të ulët karboni i specifikuar nga EN për përdorim në enë nën presion. Shpesh përdoret për komponentët strukturorë të pajisjeve të enëve nën presion, duke përfshirë enët nën presion, rezervuarët dhe kaldaja. Ka plasticitet të shkëlqyeshëm, qëndrueshmëri dhe veti të përkuljes dhe saldimit të ftohtë. Megjithatë, më e shtrenjtë, me forcë të lartë […]

P355NL1 Cilat janë vetitë kimike të tij?

P355NH çelik kalitesi kimyasal analizi

P355NL1 Cilat janë vetitë kimike të tij? Ju mund të pyesni se cilat janë vetitë kimike të P355NL1. Kur shikoni përbërjen e çelikut, ai është një çelik karboni me rezistencë të lartë në tërheqje. Ka shumë lloje të çelikut. Ka 12 seri të ndryshme dhe rreth 350 variante të ndryshme, secila me karakteristikat e veta. Nëse keni nevojë për më shumë informacion rreth këtyre çeliqeve, vazhdoni të lexoni këtë artikull. […]

Përfitimet e profilit të çelikut të galvanizuar

Galvanizli Çelik Profil

Përfitimet e profilit të çelikut të galvanizuar Ka shumë përfitime nga përdorimi i një profili çeliku të galvanizuar. Krahasuar me seksionin e çelikut jo të galvanizuar, faktori i prerjes tërthore të çelikut të galvanizuar është deri në 109 herë më i lartë, duke rritur përdorimin e tij me rreth shtatëdhjetë për qind. Faktori më i vogël i prerjes tërthore është 2 mm, i cili ka një faktor të prerjes tërthore prej njëqind e shtatëdhjetë e një. Përfitimi më i madh i çelikut të galvanizuar është […]

Prodhimi i barrierave në rrugë të çelikut të galvanizuar

2,5 mm çelik yol bariyeri imalatı

Prodhimi i pengesave rrugore të çelikut të galvanizuar Linja e prodhimit të barrierave rrugore të çelikut të galvanizuar mund të formojë një sërë pengesash të ndryshme trafiku. Linja përfshin disa komponentë individualë, duke përfshirë një ushqyes, shkulës, ndreqës, shtypës me grusht, gërshërë dhe staker. Të gjithë këta komponentë punojnë së bashku për të krijuar një larmi formash dhe madhësish të ndryshme, duke e bërë të lehtë personalizimin e barrierës për të përmbushur specifikimet tuaja. Më shumë […]

Llojet e ngjyrave të çatisë së metalit

Metalçatı trapez sacı

Llojet e ngjyrave të çatisë së metalit Fletët trapezoidale të galvanizuara janë bërë prej çeliku strukturor të galvanizuar me cilësi të lartë. Llojet e ngjyrave të çatisë së metalit janë gjithashtu opsione të fletëve trapezoidale. Skajet e saj të rrumbullakosura janë të galvanizuara. Unazat e vinçit mund të vendosen në skajet e sheshta përkatëse. Këto fletë metalike për çati përdoren gjerësisht në të gjithë botën. Format e tyre janë tërheqëse dhe ngjyrat e tyre janë të pasura. Ato janë gjithashtu të forta dhe të qëndrueshme. Çatia metalike […]

Çmimi i fletës Trapezoidale Metal

metal trapez sac fiyatları

Çmimi i fletëve trapezoidale metalike Kostoja e çmimit të fletës trapezoidale metalike luhatet jashtëzakonisht në varësi të llojit të profilit të përdorur. Ka disa faktorë që mund të ndikojnë në kosto. Një kontroll me matës 18 është vendimi më ekonomik, ndërsa një fletë me matës 20 është vendimi më i kushtueshëm. Madhësia e çelikut të përdorur për fletën trapezoidale ndryshon sipas llojit të çatisë. Trashësia e metalit varet nga sa trashë duhet të jeni. Metali […]

Madhësitë e fletëve të valëzuara metalike për çati

trapez metal çatı kaplama uygulaması

Madhësitë e fletëve të valëzuara metalike për çati Ndërsa përmasat e fletëve të valëzuara metalike për çati kanë shumë përparësi, mund të jetë shumë konfuze të kuptosh se cilën madhësi të zgjedhësh. Për fat të mirë, ka disa madhësi standarde të materialit për çati të valëzuar që janë të qëndrueshme dhe të qëndrueshme. Në varësi të llojit të përdorimit, mund t'i hidhni një sy njërës prej madhësive shoqëruese të çarçafëve metalikë: […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip