Arkivat e kategorisë: Boyalı Sac

Si të zgjidhni një sistem të lirë për çati metalike me ngjyra

metal roof colors

Si të zgjidhni një sistem çati metalike me ngjyra të lira Nëse dëshironi një çati jokonvencionale, zgjedhja e një sistemi çati metalike me ngjyrë të lirë është një opsion i shkëlqyeshëm. Megjithatë, duhet të jeni pak të kujdesshëm kur zgjidhni një ngjyrë për çatinë tuaj. Në përgjithësi, ngjyrat e paraqitura në këto tabela janë të kufizuara. Ju mund të shihni vetëm një mostër të vogël të ngjyrës në tabelën e ngjyrave. Përveç kësaj, këto patate të skuqura nuk pasqyrojnë ngjyrën e vërtetë të çatisë suaj. Ngjyra në çatinë tuaj është një […]

Parking i parafabrikuar – verandë dekorative e gatshme 

hazır çelik otopark, prefabrik otopark. çelik sundurma, çelik çatılı dekoratif sundurma

Vend parkimi i parafabrikuar – Kasolle dekorative të gatshme prej çeliku apo jo, investimi në shtëpi është një nga investimet më të mëdha që shumica prej nesh do të bëjë gjatë jetës. Automjeti zakonisht vjen i dyti si mjet investimi. Sigurisht që ju dëshironi të mbroni investimet tona. Ne do të donim të kishim një garazh ku të mund të parkonim automjetet tona. Fatkeqësisht, jo çdo shtëpi ka një garazh të gatshëm. Situata të tilla si kriza e fundit e breshërit të përjetuara në Turqi […]

Kapëse çati

Çfarë është çatia Kenet? Çfarë është Kenet Cenet? : Sot është rritur shumëllojshmëria e materialeve të veshjes që përdoren në ndërtesa. Mbulimi me shtresa është materiali më i përdorur për mbulim. Zgjedhja e materialit të duhur të veshjes për çatinë e strukturës së çelikut duhet të sigurojë kushte të tilla si materiali të jetë i qëndrueshëm, afatgjatë, ekonomik, i përshtatshëm për përdorimin e synuar dhe estetik. Vetitë e materialeve të çatisë duhet të njihen mirë. Sidomos […]

FLETË TRAPEZE

Cati-ve-Cephe-Trapez-sac

FLETA TRAPEZ Fleta trapezoidale është elementë strukturorë masivë me kapacitete të larta mbajtëse të bëra duke kaluar përmes linjës së profilit trapezoid dhe duke marrë formën e valëzuar të fletëve. Është profili i çatisë së valëzuar i njohur në Evropë për rreth 100 vjet. Forma e sotme popullore e profilizimit të veçorive erdhi në Evropë nga SHBA në vitet 1950 dhe është përdorur në rritje të konsiderueshme që nga viti 1960. Aktualisht ngarkohet […]

PPGI

Boyalı sac

Fleta e lyer është në kategorinë e Produkteve të sheshta. Gjerësia e fletëve të lyera në formë rrotullash mund të jetë 1000 mm, 1200 mm ose 1500 mm. Fletët e pikturuara emërtohen sipas kodeve të tyre ral, domethënë kodeve të tyre të ngjyrave. Në përgjithësi, kodet e ngjyrave të preferuara të PPGI janë ngjyra të tilla si 9002 9006 3006 3009. Kodi 9002 ral tregon se fleta e lyer është e bardhë. 3006 ral […]

Çmimet e fletëve të lyera Trapezoidale, Peshat e fletëve Trapezoidale të lyera

Boyalı çatı sacı

Fletët trapezoidale janë në fakt dy lloje të ndryshme. Fletë trapezoidale të veshjes së jashtme dhe Fletë trapezoidale prej betoni. Fletët trapezoidale prodhohen gjithashtu nga fletët e mbështjelljes së galvanizuar, qoftë si veshje e jashtme ose si përdorimi i llamarinës trapezoidale nën beton. Çmimet e fletëve Trapezoidale, të cilat janë materiale për çati, përbëhen nga fletët e mbështjelljes së zinkuar dhe kostot e përpunimit më pas. Çmimet e fletës së mbështjelljes së galvanizuar […]

Çfarë është PPGI?, prodhuesit e PPGI, çmimet e PPGI

Boyalı sac

Çfarë është PPGI?, Prodhuesit PPGI, Çmimet PPGI Çmimet e çelikut njihet si një nga furnizuesit kryesorë të PPGI pa të meta. Standardi i cilësisë së fletëve të lyera të prodhuara sipas normave dhe udhëzimeve të përcaktuara të industrisë përcaktohet opsionalisht. Forca, qëndrueshmëria dhe rezistenca ndaj korrozionit të fletëve të lyera sigurojnë që produkti të mund të përdoret për shumë vite pa mirëmbajtje. Karakteristikat e fletës me ngjyra Qëndrueshmëri e shkëlqyer […]

Çmimet PPGI, PPGI galvanizuar Stamboll

Boyalı saclar

Çmimet e llamarinës me ngjyra Llamaria me ngjyrë ka zona të ndryshme përdorimi. Përdorimi i tij më i zakonshëm është çatia dhe mur anësor. Në mbulimin e çatisë preferohet përgjithësisht si fletë jo panel, pra e lyer trapezoidale. Duke montuar fletë të lyera në formë trapezoidale, ju mund të mbroni strukturën e çelikut ose ndërtesën tuaj nga klimat e pafavorshme si shiu, rrezet e diellit, moti i ftohtë dhe bora.

Çfarë është fleta e galvanizuar? Cilat janë metodat e galvanizimit?

galvaniz sac üreticileri, sıcakdaldırma galvaniz ,erdemir galvaniz sac fiyatları, erdemir galvaniz sac kaliteleri, dx51 kalite galvaniz rulo sac fiyatları ,dx52 kalite galvamiz sac firmaları, dx53 kalite galvaniz sac, dx 54 kalite sac galvaniz kaplama kalınlığı

Çfarë është fleta e galvanizuar? Prodhimi i fletëve të galvanizuara është një shtresë zinku e bërë për të mbrojtur materialet e çelikut të galvanizuar nga korrozioni. Korrozioni i çelikut ndodh kur materiali i çelikut bie në kontakt me ajrin ose ujin. Kohët e oksidimit të çeliqeve gjithashtu ndryshojnë sipas kushteve të ndryshme atmosferike. Zinku shkrihet në 450 °C. Temperatura e shkrirjes së çelikut është 1200 °C. Çfarë është galvanizimi me zhytje të nxehtë, me zhytje të nxehtë […]

75/750 Fletë Trapezoidale Nën Beton

Beton altı trapez sac

Çmimet e fletëve trapezoidale nën beton, çmimet e fletëve të kuvertës, prodhimi i fletëve trapezoidale nën beton 60/940, prodhimi i trapezit nën beton, prodhimi i fletëve trapezoidale nën beton, Stamboll

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip