Arkivat e kategorisë: Galvaniz sac

Përfitimet e profilit të çelikut të galvanizuar

Galvanizli Çelik Profil

Përfitimet e profilit të çelikut të galvanizuar Ka shumë përfitime nga përdorimi i një profili çeliku të galvanizuar. Krahasuar me seksionin e çelikut jo të galvanizuar, faktori i prerjes tërthore të çelikut të galvanizuar është deri në 109 herë më i lartë, duke rritur përdorimin e tij me rreth shtatëdhjetë për qind. Faktori më i vogël i prerjes tërthore është 2 mm, i cili ka një faktor të prerjes tërthore prej njëqind e shtatëdhjetë e një. Përfitimi më i madh i çelikut të galvanizuar është […]

Madhësitë e fletëve të valëzuara metalike për çati

trapez metal çatı kaplama uygulaması

Madhësitë e fletëve të valëzuara metalike për çati Ndërsa përmasat e fletëve të valëzuara metalike për çati kanë shumë përparësi, mund të jetë shumë konfuze të kuptosh se cilën madhësi të zgjedhësh. Për fat të mirë, ka disa madhësi standarde të materialit për çati të valëzuar që janë të qëndrueshme dhe të qëndrueshme. Në varësi të llojit të përdorimit, mund t'i hidhni një sy njërës prej madhësive shoqëruese të çarçafëve metalikë: […]

Faktorët që ndikojnë në çmimet e fletëve trapezoidale të çatisë metalike

Trapez çatı sacları

Faktorët që ndikojnë në çmimet e fletëve trapezoidale të çatisë metalike Ka shumë variabla që ndikojnë në koston e çmimeve të llamarinës trapezoidale të çatisë metalike. Një nga më të mëdhenjtë është matësi, që është trashësia e çelikut. Sa më i trashë të jetë çeliku, aq më e kushtueshme është fleta metalike trapezoidale. Ka disa lloje profilesh, dhe secila ka një masë alternative. Mund të gjeni shprehje për Fletën Trapezoidale në ueb, por çdo […]

Përfitimet e fletëve të çatisë metalike

METAL ÇATI KAPLAMA

Përfitimet e çarçafëve të çatisë metalike Çarçafët e çatisë metalike janë një zgjedhje e shkëlqyer për pronarët e shtëpive që duan të shmangin rrezikun e prishjes në të ardhmen dhe të ruajnë vlerën e shtëpisë së tyre. Ekzistojnë disa lloje të këtyre materialeve, duke përfshirë çelikun e galvanizuar dhe bakrin, dhe secila ofron përfitime të ndryshme. Në varësi të llojit të çatisë që ju nevojitet, ju mund të zgjidhni midis stileve të çatisë së sheshtë, me pjerrësi ose me pllaka.

Faktorët që duhen marrë parasysh kur merret parasysh çmimi i paneleve të çatisë metalike

ÇELİK ÇATI KAPLAMA

Faktorët që duhen marrë parasysh kur merren parasysh çmimet e paneleve të çatisë metalike Çmimi i paneleve të çatisë metalike varet nga materiali bazë i përdorur për të bërë panelet. Shumica e materialeve shiten në mbarë botën si mallra dhe vlerësohen në përputhje me rrethanat. Bakri, zinku dhe alumini janë ndër metalet më të zakonshme që përdoren në sistemet e çatisë. Kostoja e këtyre materialeve është nga 10 në 50 dollarë për metër katror. Metalet inox […]

Pse çmimi i çelikut të galvanizuar është kaq i lartë?

Galvaniz çelik fiyatları neden yüksek

Pse çmimi i çelikut të galvanizuar është kaq i lartë? Ka një sërë faktorësh që kanë bërë që çmimet e çelikut të galvanizuar të rriten kohët e fundit. Një mungesë e konsiderueshme e furnizimit ka rezultuar në çmime të larta të çelikut. Në disa raste, çeliku nuk është i mjaftueshëm për të përmbushur kërkesën. Për më tepër, furnizimi me dru është pothuajse dyfishuar që nga pandemia Covid-19. Çmimi i përgjithshëm i çelikut të galvanizuar arrin kulmin e ciklit […]

Pse duhet të zgjedhim çelikun e galvanizuar?

galvaniz çelik

Pse duhet të zgjedhim çelikun e galvanizuar? Çeliku i galvanizuar është përdorur për gati 2000 vjet për aftësinë e tij të pakrahasueshme për të qëndruar për një kohë shumë të gjatë dhe për t'i rezistuar ndryshkut. Çeliku i galvanizuar me zhytje të nxehtë dhe çeliku i galvanizuar i elektropluar bëhen me metoda të ndryshme, dhe veshjet e galvanizuara me zink ndryshken krejtësisht ndryshe. Mësoni nga ne rreth këtyre proceseve të galvanizimit (këtu) dhe se si korrozioni i zinkut ndryshon midis tyre.

Numri i lidhjeve të profilit të galvanizuar

Megjithëse numri i lidhjeve të profilit të galvanizuar ndryshon sipas fabrikave, ato janë përgjithësisht të njëjta. Lidhjet e profilit të galvanizuar mund t'i merrni nga Magazina jonë në Stamboll, ose ne mund t'i dërgojmë me shumicë nga magazina jonë e Dilovası. Profili i galvanizuar Numrat e kravatës Madhësia Copë Madhësia Copë Madhësia Copë Madhësia Copë Madhësia Copë Madhësia Copë Madhësia Copë Madhësia Numri 10X10X0,80 500 20X40X2,50 170 30X70X1,50 105X20X20 105X205.

Çmimet e ulluqeve të çatisë metalike

oluklu Çatı Sacı

Çmimet e ulluqeve të çatisë metalike ndryshojnë në varësi të madhësisë së zonës që do të përdoret, materialit që do të përdoret në prodhim dhe dizajnit. Nevoja për një vinç kur aplikoni për struktura të mëdha është një tjetër faktor që ndikon në çmim. Megjithëse kostoja rritet në punën afatgjatë, rezultati i marrë do t'ju kënaqë. Mbulim metalik Sistemet e çatisë metalike […]

Çmimet e fletëve të galvanizuara të valëzuara

galvaniz oluklu sac

Produktet e fletëve të galvanizuara përftohen duke veshur mbështjellje të mbështjellë të nxehtë dhe fletë të mbështjellë të ftohtë me karbon të ulët me zink me metodën e zhytjes së nxehtë. Sipas kërkesave të klientëve, prodhohen produkte për t'u përdorur si role, standarde, gjatësi të dëshiruara, kreshtë, trapezoidale, rrota dhe profile të valëzuara ose murale. Çmimet e fletëve të galvanizuara të valëzuara në varësi të gjerësisë dhe trashësisë […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip