Arkivat e kategorisë: Trapez sac

Llojet e ngjyrave të çatisë së metalit

Metalçatı trapez sacı

Llojet e ngjyrave të çatisë së metalit Fletët trapezoidale të galvanizuara janë bërë prej çeliku strukturor të galvanizuar me cilësi të lartë. Llojet e ngjyrave të çatisë së metalit janë gjithashtu opsione të fletëve trapezoidale. Skajet e saj të rrumbullakosura janë të galvanizuara. Unazat e vinçit mund të vendosen në skajet e sheshta përkatëse. Këto fletë metalike për çati përdoren gjerësisht në të gjithë botën. Format e tyre janë tërheqëse dhe ngjyrat e tyre janë të pasura. Ato janë gjithashtu të forta dhe të qëndrueshme. Çatia metalike […]

Çmimi i fletës Trapezoidale Metal

metal trapez sac fiyatları

Çmimi i fletëve trapezoidale metalike Kostoja e çmimit të fletës trapezoidale metalike luhatet jashtëzakonisht në varësi të llojit të profilit të përdorur. Ka disa faktorë që mund të ndikojnë në kosto. Një kontroll me matës 18 është vendimi më ekonomik, ndërsa një fletë me matës 20 është vendimi më i kushtueshëm. Madhësia e çelikut të përdorur për fletën trapezoidale ndryshon sipas llojit të çatisë. Trashësia e metalit varet nga sa trashë duhet të jeni. Metali […]

Madhësitë e fletëve të valëzuara metalike për çati

trapez metal çatı kaplama uygulaması

Madhësitë e fletëve të valëzuara metalike për çati Ndërsa përmasat e fletëve të valëzuara metalike për çati kanë shumë përparësi, mund të jetë shumë konfuze të kuptosh se cilën madhësi të zgjedhësh. Për fat të mirë, ka disa madhësi standarde të materialit për çati të valëzuar që janë të qëndrueshme dhe të qëndrueshme. Në varësi të llojit të përdorimit, mund t'i hidhni një sy njërës prej madhësive shoqëruese të çarçafëve metalikë: […]

Faktorët që ndikojnë në çmimet e fletëve trapezoidale të çatisë metalike

Trapez çatı sacları

Faktorët që ndikojnë në çmimet e fletëve trapezoidale të çatisë metalike Ka shumë variabla që ndikojnë në koston e çmimeve të llamarinës trapezoidale të çatisë metalike. Një nga më të mëdhenjtë është matësi, që është trashësia e çelikut. Sa më i trashë të jetë çeliku, aq më e kushtueshme është fleta metalike trapezoidale. Ka disa lloje profilesh, dhe secila ka një masë alternative. Mund të gjeni shprehje për Fletën Trapezoidale në ueb, por çdo […]

Përfitimet e fletëve të çatisë metalike

METAL ÇATI KAPLAMA

Përfitimet e çarçafëve të çatisë metalike Çarçafët e çatisë metalike janë një zgjedhje e shkëlqyer për pronarët e shtëpive që duan të shmangin rrezikun e prishjes në të ardhmen dhe të ruajnë vlerën e shtëpisë së tyre. Ekzistojnë disa lloje të këtyre materialeve, duke përfshirë çelikun e galvanizuar dhe bakrin, dhe secila ofron përfitime të ndryshme. Në varësi të llojit të çatisë që ju nevojitet, ju mund të zgjidhni midis stileve të çatisë së sheshtë, me pjerrësi ose me pllaka.

Si të krahasoni çmimin e fletëve të çatisë metalike

Metal Çatı Kaplama

Si të krahasoni çmimin e fletëve të çatisë metalike Kur krahasoni çmimin e fletëve të çatisë metalike, së pari duhet të merrni parasysh nëse keni nevojë për veshje në një ndërtesë të madhe. Ju mund ta merrni veshjen në një qendër përmirësimi të shtëpisë për një çmim të arsyeshëm. Ju gjithashtu mund të merrni fletë çatie nga një çati dhe t'i instaloni vetë nëse jeni të sigurt për lartësinë. Ndërsa çmimi është përgjithësisht i përballueshëm, metali është i mprehtë […]

Faktorët që duhen marrë parasysh kur merret parasysh çmimi i paneleve të çatisë metalike

ÇELİK ÇATI KAPLAMA

Faktorët që duhen marrë parasysh kur merren parasysh çmimet e paneleve të çatisë metalike Çmimi i paneleve të çatisë metalike varet nga materiali bazë i përdorur për të bërë panelet. Shumica e materialeve shiten në mbarë botën si mallra dhe vlerësohen në përputhje me rrethanat. Bakri, zinku dhe alumini janë ndër metalet më të zakonshme që përdoren në sistemet e çatisë. Kostoja e këtyre materialeve është nga 10 në 50 dollarë për metër katror. Metalet inox […]

Çmimet e pllakave metalike të Stambollit

metal roof colors

Çmimet e pllakave metalike të Stambollit Çmimet e pllakave metalike të Stambollit ndryshojnë sipas secilit projekt. Madhësia e zonës së aplikimit ndikon drejtpërdrejt në këtë çështje. Prandaj, përpara se të aplikoni në shtëpi ose në vendet e punës, bëhen matjet dhe shifrat mesatare përcaktohen në përputhje me rrethanat. Përveç kësaj, cilësia e punës së bërë dhe metali i përdorur është një faktor i rëndësishëm në çmimet. Mund të aplikohet lehtësisht në lloje të ndryshme çati dhe është praktik […]

Si të zgjidhni një sistem të lirë për çati metalike me ngjyra

metal roof colors

Si të zgjidhni një sistem çati metalike me ngjyra të lira Nëse dëshironi një çati jokonvencionale, zgjedhja e një sistemi çati metalike me ngjyrë të lirë është një opsion i shkëlqyeshëm. Megjithatë, duhet të jeni pak të kujdesshëm kur zgjidhni një ngjyrë për çatinë tuaj. Në përgjithësi, ngjyrat e paraqitura në këto tabela janë të kufizuara. Ju mund të shihni vetëm një mostër të vogël të ngjyrës në tabelën e ngjyrave. Përveç kësaj, këto patate të skuqura nuk pasqyrojnë ngjyrën e vërtetë të çatisë suaj. Ngjyra në çatinë tuaj është një […]

10 gusht 27/200 Çmimet e fletës së pikturuar në trapezoidale

Metalçatı trapez sacı

Ral 9002 27/200 Gjerësia 1 metër Çmimet e fletëve trapezoidale të lyera Ne prodhojmë çmime, madhësi dhe forma të fletëve trapezoidale për eksperiencat tuaja në natyrë. Furnizojmë trarë strukturorë me madhësi të ndryshme për të plotësuar nevojat e tregjeve të ndryshme. Raportet trapezoidale të çelikut kanë qenë gjithmonë të rëndësishme për dërrasat në përgjithësi. Madhësia e çelikut trapezoid të shiritit është një lloj mbulimi ekzistues […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip