Arkivat e kategorisë: Beton Trapezi

DECK Prodhim fletësh trapezoidale

beton-altı-trapezi-istanbul

Prodhimi i fletëve trapezoidale të kuvertës Prodhimi i trapezoideve të kuvertës – Është një kallep betoni nëntokësor i përshtatshëm për projekte betoni të armuar. Redukton përdorimin e betonit gjatë bërjes së kallepit. Përdoret në ndërtimin e kateve të ndërmjetme të ndërtesave dhe në dyshemetë e ndërmjetme të konstruksioneve të konstruksioneve prej çeliku. Fleta trapezoidale e kuvertës mund të prodhohet në të njëjtën makinë si mbulesa trapezoidale e çatisë, e cila është mbulesa e çatisë. Veshja trapezoidale e kuvertës përdoret në shumë […]

Fletë çati e valëzuar

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Oluklu Çatı sacı Kaplama Levhaları, sıcak daldırma galvanizli çelikten yapılmış oluklu desenli çatı kaplama saclarıdır. Bunların tamamı soğuk haddeleme tekniği ile ondüle edilmektedir. Bu tabakaların eğilme mukavemetini arttırmak için tabakalarda oluklar sağlanmıştır.   Oluklu çatı sacının özellikleri: 1. mükemmel işlenebilirlik. 2. Yüksek korozyon direnci. 3. İyi kaynaklanabilirlik. 4. Yüksek sertlik. 5. Uzun servis ömrü. [/vc_column_text][vc_single_image […]

Prodhimi i llamarinës trapezoidale nën beton

beton altı trapez sac makinası
[vc_row][vc_column][vc_column_text] Beton Altı Trapez Sac Üretimi Beton altı trapez sac üretimi esnasında bilinmesi gereken teknik bilgiler ve trapez sac üretilirken dikkat edilmesi gereken noktaları inceleyeceğiz. Öncelikle trapez sac üretiminde kullanılan malzeme olan çelik hakkında biraz bilgi verelim. Çeliğin kesilebilmesi kesme işlemi dediğimiz bir işleme tabi tutulur. Kesme kuvveti : malzemenin bağlı bulunduğu malzemeden ayrılmasına karşı […]

Peshat e fletës së betonit

38-151 BETON ALTI TRAPEZ SAC- TEMEL SACI

Trashësia e fletës (mm) 38/151 91 cm Mbyllje (mt/kg) 38/151 76 cm Mbylle (mt/kg) 60/940 94 cm Mbylle (mt/kg) 75/750 75 cm mbyllje (mt/kg) 0 .60 5.77 4.71 5.69 6.49 6.64 7.10 0.80 7.11 0.90 8.65 7.06 8.53 9.13 1.00 9.53 9.13 1.00 9.62 7.85 9.48 10.14 1.20 11.54 9.42 11.38 12.17 nën beton [...]

Trapez betoni i Stambollit

beton altı trapez sac

Fleta trapezoidale e betonit të Stambollit Fletët trapezoidale nën beton quhen gjithashtu fletë kuvertë. Fletët e kuvertës mund të montohen thjesht dhe shpejt në vend të kallëpeve të dyshemesë. Janë fletë kallëp dyshemeje që mund të prodhohen sipas gjatësisë së dëshiruar. Çmimet e fletëve të kuvertës mund të gjenden duke shtuar punën me kontratë në çmimet e fletëve të galvanizuara. Tipari më i zakonshëm në teknologjitë e sotme të ndërtimit është përdorimi i materialeve të përshtatshme të ndryshme të ndërtimit […]

Trapez betoni i Stambollit

beton-altı-trapezi-istanbul

Istanbul Betoni Trapeze 75/750 Stamboll Fleta trapezoidale nën beton quhet edhe fletë kuvertë. Fletët trapezoidale të kuvertës mund të montohen thjesht dhe shpejt në vend të kallëpeve të dyshemesë. Janë fletë kallëp dyshemeje që mund të prodhohen sipas gjatësisë së dëshiruar. Çmimet e fletëve të kuvertës mund të gjenden duke shtuar punë me kontratë mbi çmimet e fletëve të galvanizuara. Si prodhimi i trapezit nën beton, ashtu edhe trapezi i betonit […]

Kapëse çati

Çfarë është çatia Kenet? Çfarë është Kenet Cenet? : Sot është rritur shumëllojshmëria e materialeve të veshjes që përdoren në ndërtesa. Mbulimi me shtresa është materiali më i përdorur për mbulim. Zgjedhja e materialit të duhur të veshjes për çatinë e strukturës së çelikut duhet të sigurojë kushte të tilla si materiali të jetë i qëndrueshëm, afatgjatë, ekonomik, i përshtatshëm për përdorimin e synuar dhe estetik. Vetitë e materialeve të çatisë duhet të njihen mirë. Sidomos […]

Trapez betoni i Stambollit

boyalı sac, renkli sac, trapez sac, cephe kaplama, çatı kaplama

Çmimet e Trapezit të Betonit të Stambollit ndryshojnë çdo ditë. Fletët trapezoidale të betonit prodhohen nga fletët e galvanizuara. Në fletët trapezoidale të prodhuara në formë 38/151 dhe në forma të ndryshme vërehen gjurmë të veçanta në intervale të caktuara. Pas këtij formimi, i cili bëhet për të mbajtur betonin në mënyrë më të shëndetshme, mund të bëhet lehtësisht një aplikim trapez nën beton. STAMBOLL NËN SAC TRAPEZE BETONI Nën fletën e trapezit të betonit […]

Stamboll Çmimet e fletës Trapeze

boyalı sac, renkli sac, trapez sac, cephe kaplama, çatı kaplama

Çmimet e fletëve trapezoidale të Stambollit, ne kemi krijuar pika të veçanta shitjesh në Stamboll Ataşehir për klientët tanë të çmuar, tani porositë tuaja janë afër sa një telefonatë. Fleta trapezoidale forma 27/200 prodhohet në gjatësinë e dëshiruar, gjerësi mbylljeje, gjatësi 100 cm. Lista e çmimeve të fletës trapezoidale të galvanizuar me gjerësi 1 metër është si më poshtë. Çmimet e fletëve të galvanizuara Fletët e galvanizuara janë […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip