Arkivat e kategorisë: Metal çatı kaplama

Llojet e ngjyrave të çatisë së metalit

Metalçatı trapez sacı

Llojet e ngjyrave të çatisë së metalit Fletët trapezoidale të galvanizuara janë bërë prej çeliku strukturor të galvanizuar me cilësi të lartë. Llojet e ngjyrave të çatisë së metalit janë gjithashtu opsione të fletëve trapezoidale. Skajet e saj të rrumbullakosura janë të galvanizuara. Unazat e vinçit mund të vendosen në skajet e sheshta përkatëse. Këto fletë metalike për çati përdoren gjerësisht në të gjithë botën. Format e tyre janë tërheqëse dhe ngjyrat e tyre janë të pasura. Ato janë gjithashtu të forta dhe të qëndrueshme. Çatia metalike […]

Çmimi i fletës Trapezoidale Metal

metal trapez sac fiyatları

Çmimi i fletëve trapezoidale metalike Kostoja e çmimit të fletës trapezoidale metalike luhatet jashtëzakonisht në varësi të llojit të profilit të përdorur. Ka disa faktorë që mund të ndikojnë në kosto. Një kontroll me matës 18 është vendimi më ekonomik, ndërsa një fletë me matës 20 është vendimi më i kushtueshëm. Madhësia e çelikut të përdorur për fletën trapezoidale ndryshon sipas llojit të çatisë. Trashësia e metalit varet nga sa trashë duhet të jeni. Metali […]

Madhësitë e fletëve të valëzuara metalike për çati

trapez metal çatı kaplama uygulaması

Madhësitë e fletëve të valëzuara metalike për çati Ndërsa përmasat e fletëve të valëzuara metalike për çati kanë shumë përparësi, mund të jetë shumë konfuze të kuptosh se cilën madhësi të zgjedhësh. Për fat të mirë, ka disa madhësi standarde të materialit për çati të valëzuar që janë të qëndrueshme dhe të qëndrueshme. Në varësi të llojit të përdorimit, mund t'i hidhni një sy njërës prej madhësive shoqëruese të çarçafëve metalikë: […]

Faktorët që ndikojnë në çmimet e fletëve trapezoidale të çatisë metalike

Trapez çatı sacları

Faktorët që ndikojnë në çmimet e fletëve trapezoidale të çatisë metalike Ka shumë variabla që ndikojnë në koston e çmimeve të llamarinës trapezoidale të çatisë metalike. Një nga më të mëdhenjtë është matësi, që është trashësia e çelikut. Sa më i trashë të jetë çeliku, aq më e kushtueshme është fleta metalike trapezoidale. Ka disa lloje profilesh, dhe secila ka një masë alternative. Mund të gjeni shprehje për Fletën Trapezoidale në ueb, por çdo […]

Përfitimet e fletëve të çatisë metalike

METAL ÇATI KAPLAMA

Përfitimet e çarçafëve të çatisë metalike Çarçafët e çatisë metalike janë një zgjedhje e shkëlqyer për pronarët e shtëpive që duan të shmangin rrezikun e prishjes në të ardhmen dhe të ruajnë vlerën e shtëpisë së tyre. Ekzistojnë disa lloje të këtyre materialeve, duke përfshirë çelikun e galvanizuar dhe bakrin, dhe secila ofron përfitime të ndryshme. Në varësi të llojit të çatisë që ju nevojitet, ju mund të zgjidhni midis stileve të çatisë së sheshtë, me pjerrësi ose me pllaka.

10 gusht 27/200 Çmimet e fletës së pikturuar në trapezoidale

Metalçatı trapez sacı

Ral 9002 27/200 Gjerësia 1 metër Çmimet e fletëve trapezoidale të lyera Ne prodhojmë çmime, madhësi dhe forma të fletëve trapezoidale për eksperiencat tuaja në natyrë. Furnizojmë trarë strukturorë me madhësi të ndryshme për të plotësuar nevojat e tregjeve të ndryshme. Raportet trapezoidale të çelikut kanë qenë gjithmonë të rëndësishme për dërrasat në përgjithësi. Madhësia e çelikut trapezoid të shiritit është një lloj mbulimi ekzistues […]

Çmimet e fletëve të lyera Trapezoidale, Peshat e fletëve Trapezoidale të lyera

Boyalı çatı sacı

Fletët trapezoidale janë në fakt dy lloje të ndryshme. Fletë trapezoidale të veshjes së jashtme dhe Fletë trapezoidale prej betoni. Fletët trapezoidale prodhohen gjithashtu nga fletët e mbështjelljes së galvanizuar, qoftë si veshje e jashtme ose si përdorimi i llamarinës trapezoidale nën beton. Çmimet e fletëve Trapezoidale, të cilat janë materiale për çati, përbëhen nga fletët e mbështjelljes së zinkuar dhe kostot e përpunimit më pas. Çmimet e fletës së mbështjelljes së galvanizuar […]

Çmimet PPGI, PPGI galvanizuar Stamboll

Boyalı saclar

Çmimet e llamarinës me ngjyra Llamaria me ngjyrë ka zona të ndryshme përdorimi. Përdorimi i tij më i zakonshëm është çatia dhe mur anësor. Në mbulimin e çatisë preferohet përgjithësisht si fletë jo panel, pra e lyer trapezoidale. Duke montuar fletë të lyera në formë trapezoidale, ju mund të mbroni strukturën e çelikut ose ndërtesën tuaj nga klimat e pafavorshme si shiu, rrezet e diellit, moti i ftohtë dhe bora.

Fletë trapezoidale betoni

Beton altı trapez sac

Fletë trapezoidale nën beton Fletët trapezoidale nën beton prodhohen nga fletë spirale të galvanizuara. Fletët trapezoidale të betonit, format e të cilave përcaktohen pas procesit të përpunimit të fletëve të mbështjelljes së galvanizuar në makineritë në formë rrotullimi, mund të jenë në madhësi të ndryshme zonash. Aplikimi i fletës trapezoidale të betonit Dyshemeja trapezoidale nënbetoni, e cila është përdorur në shumicën e ndërtimeve vitet e fundit, ka përfituar aplikimin dhe koston e […]

Peshat e fletës trapezoidale

boyalı sac, renkli sac, trapez sac, cephe kaplama, çatı kaplama

Peshat e fletës trapezoidale Peshat e fletës trapezoidale ndryshojnë sipas dimensioneve të fletës trapezoidale dhe trashësisë së llamarinës së zinkuar ose të lyer. Mund të llogarisni mbulesën e çatisë duke parë zonën e veshjes dhe peshën e fletës së galvanizuar. Trashësia e fletës (mm) 27/200 100 cm Gjerësia (mt/kg) 27/200 80 cm Gjerësia (mt/kg) 38/151 91 cm Gjerësia (mt/kg) 38/151 76 cm gjerësia (mt/kg) 0 .40 mm 3.86 kg […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip