Arkivat e kategorisë: Yol bariyeri

barrierat e sigurisë në autostradë

Galvanizli çelik yol bariyeri

Barrierat e sigurisë në autostradë Barrierat e sigurisë në autostradë ofrojnë një bezdi të paçmuar për të gjithë përdoruesit e rrugës. Pengesa e sigurisë në autostradë është çelësi për industrinë e autostradave me sisteme që ofrojnë mbrojtje të vlefshme për të gjithë përdoruesit e rrugës. Rëndësia e pajisjeve mbrojtëse pasive si barrierat e sigurisë shpesh neglizhohet nga përdoruesit e rrugës, por kuptohet mirë nga projektuesit e autostradave. Një automjet me defekt është kthyer në rrugë […]

Prodhimi i barrierave në rrugë të çelikut të galvanizuar

Galvanizli çelik yol bariyeri

Prodhimi i pengesave rrugore të çelikut të galvanizuar Linjat e prodhimit të barrierave rrugore të çelikut të galvanizuar mund të formojnë barriera të ndryshme trafiku. Linja përfshin disa komponentë të veçantë: ushqyes, shkulës, ndreqës, shtypës me grusht, gërshërë dhe staker. Këta komponentë punojnë së bashku për të krijuar një larmi formash dhe madhësish të ndryshme, duke e bërë të lehtë personalizimin e barrierës për të përmbushur specifikimet tuaja. Barriera rrugore prej çeliku e galvanizuar Pengesa standarde rrugore në Turqi, […]

Prodhim pengesash rrugore

çelik yol bariyeri imalatı

Fabrikimi i Barrierave Rrugore Linja e prodhimit të fabrikimit të Barrierës Rrugore do të përfshijë një çmbështjellës hidraulik, karrocë udhëtimi, sistem nivelimi dhe një pajisje hidraulike për prerje. Sistemi do të përfshijë gjithashtu një makinë shtypëse hidraulike 315T të derdhur, një stacion punues dhe një pjesë të makinës për formimin e rrotullave. Një kabinet i dedikuar kontrolli elektrik do të mbikëqyrë të gjithë procesin e prodhimit. Më poshtë është një përmbledhje e detajuar e përbërësve të linjës së prodhimit të kangjella […]

Dimensionet e parmakut të autostradës

çelik yol bariyeri üretimi

Dimensionet e parmakut të autostradës Madhësitë e parmakut të autostradës janë të rëndësishme për sigurinë e autostradës. Ky material është projektuar për të përballuar ndikimin e një automjeti, por është ende estetikisht i këndshëm. Stilet e ndryshme të parmakëve të çelikut të autostradës janë në dispozicion në një shumëllojshmëri stilesh dhe materialesh. Shtylla është një pjesë tjetër e rëndësishme e sistemit të sigurisë rrugore dhe mund të jetë prej çeliku ose druri. Këto shtylla përdoren për të përcaktuar forcën e sistemit të gardhit të çelikut të autostradës […]

Prodhimi i barrierave në rrugë të çelikut të galvanizuar

2,5 mm çelik yol bariyeri imalatı

Prodhimi i pengesave rrugore të çelikut të galvanizuar Linja e prodhimit të barrierave rrugore të çelikut të galvanizuar mund të formojë një sërë pengesash të ndryshme trafiku. Linja përfshin disa komponentë individualë, duke përfshirë një ushqyes, shkulës, ndreqës, shtypës me grusht, gërshërë dhe staker. Të gjithë këta komponentë punojnë së bashku për të krijuar një larmi formash dhe madhësish të ndryshme, duke e bërë të lehtë personalizimin e barrierës për të përmbushur specifikimet tuaja. Më shumë […]

Omega Mast

Shtyllat Omega Shtyllat omega janë shtylla prej çeliku të galvanizuar që zakonisht përdoren për instalimin e shenjave paralajmëruese të trafikut që përdoren për të garantuar sigurinë në autostrada. Të bëra prej çeliku të galvanizuar, shtyllat omega janë rezistente ndaj kushteve të vështira klimatike me strukturën e tyre të fortë dhe rezistencën ndaj korrozionit. Shenja paralajmëruese e trafikut dhe të tjera […]

Omega Pole Prodhim

omega direk imalat, omega direk istanbul, omega direk fiyatları, trafik direği imalatı,trafik direk imalatçıları

Prodhimi i shtyllave Omega Shtyllat omega janë shtylla çeliku që përdoren në montimin e shenjave paralajmëruese të trafikut që ne përgjithësisht i përdorim për të garantuar sigurinë në autostrada. Të bëra prej çeliku të galvanizuar, shtyllat omega janë rezistente ndaj kushteve të vështira klimatike me strukturën e tyre të fortë. Me strukturën e saj të shpuar të bërë nga shpimi nga pjesa e mesme e shtyllave Omega, bën të mundur montimin e lehtë të shenjës paralajmëruese të trafikut dhe materialeve të tjera në lartësinë e dëshiruar. Omega e drejtpërdrejtë […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip