Истанбул Бетонски трапезоиден лим

beton-alti-trapez-uygulama

Истанбул Бетонски трапезоиден лим

 

60/940 beton altı trapez sac fiyatları, 60/940 beton altı trapez sac teknik çizimi,60/940 beton altı trapez sac uygulama,60/940 beton altı trapez sac imalat,60/940 beton altı trapez sac firması,60/940 beton altı trapez sac gebze,60/940 beton altı trapez sac istanbul

Истанбул Бетонски трапезоиден лим Како што може да се види од сликата погоре, има ширина од 940 mm, односно 94 cm.
Бетонски трапезоиден лим од Тузла цените цени на галванизиран лим Се пресметува со ставање договорна работа на неа.
Цените на подбетонскиот трапезоиден лим се 70 американски долари/тон по тон договорна изработка.
Со други зборови, можете лесно да ја најдете цената на чинење од 70 американски долари/тон по тон и транспортот на поцинкуваниот лим со квалитет dx51 што треба да се користи.
Како што се гледа во техничкиот цртеж на трапезоиден лим под бетон 60/940, длабочината на чекорот е 60 mm. примена на бетонски трапезоиден лимна обетка шајка се користи.
Нашиот подземен капацитет за производство на трапезоидни листови се наоѓа во Тузла, Истанбул. Како компанија за подбетон трапезоиден лим, со години произведуваме трапезоиден лим.
Можете исто така да испраќате од нашиот подземен трапезоиден лист гебзе. Под бетонски трапезоиден лим, цените во Истанбул се исти како и цените на гебзе.

Истанбул Бетонски трапезоиден лим Тежини

ДОЛЖИНА Дебелина на галванизиран лист
0,5 мм 0,6 мм 0,7 мм 0,8 мм 0,9 мм 1мм 1,2 мм
2,00 м 9,6 кг 11,52 кг 13,44 кг 15,36 кг 17,28 кг 19,2 кг 23,04 кг
3,00 метри 14,4 кг 17,28 кг 20,16 кг 23,04 кг 25,92 кг 28,8 кг 34,56 кг
6,00 м 28,8 кг 34,56 кг 40,32 кг 46,08 кг 51,84 кг 57,6 кг 69,12 кг

Цени за бетонски трапезоиден лим во Истанбул

Цени на трапезоиден лим од галванизиран бетон од 0,60 mm

60/940 Под бетонски трапезоиден лим цени 94 cm област за затворање… TL/mt
60/940 Под-бетонски трапезоиден лим цени 94 cm покривна површина tl/kg

Цени на галванизиран трапезоиден лим од 0,70 mm

60/940 Бетонски Трапезоиден лим цени 94 cm површина за затворање.. TL/mt
60/940 Под-бетонски трапезоиден лим цени 94 cm покривна површина  tl/kg

Цени на галванизиран трапезоиден лим од 0,80 mm

60/940 Бетонски Трапезоиден лим цени 94 cm површина за затворање.. TL/mt
60/940 Под-бетонски трапезоиден лим цени 94 cm покривна површина  tl/kg

Цени на галванизиран трапезоиден лим 0,90 mm

60/940 Под бетонски трапезоиден лим цени 94 cm област за затворање… TL/mt
60/940 Под-бетонски трапезоиден лим цени 94 cm покривна површина  tl/kg

1,00 мм галванизираат цени на трапезоидни листови

60/940 Под бетонски трапезоиден лим цени 94 cm област за затворање… TL/mt
60/940 Под-бетонски трапезоиден лим цени 94 cm покривна површина  tl/kg

Цени на галванизиран трапезоиден лим од 1,20 mm

60/940 Под бетонски трапезоиден лим цени 94 cm област за затворање… TL/mt
60/940 Цени на трапезоиден лим под бетон 74 cm покривна површина  tl/kg

 

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик