60/940 Fletë Trapezoidale Betoni

beton altı trapez sac

60/940 Fletë Trapezoidale Betoni

Fletë trapezoidale 60/940 nën çmimet e betonit, 60/940 llamarina trapezoidale nën vizatim teknik të betonit, llama trapezoidale 60/940 nën aplikimin e betonit, llamarina trapezoidale 60/940 për prodhimin e betonit, 60/940 llamarina trapezoidale kompania nën beton 60/94, fletë betoni gjashtë trapezoidale Gebze, 60/940 betoni gjashtë fletë trapezoidale Stamboll

Fleta trapezoidale nën beton 60/940 ka një gjerësi 940 mm, pra 94 cm, siç shihet në figurën e mësipërme. Çmimet e llamarinës trapezoidale 60/940 Çmimet e fletëve të galvanizuara Ai llogaritet duke vendosur punë me kontratë. Çmimet e fletëve trapezoidale nën beton janë 50 usd/ton për ton punim me kontratë. Me fjalë të tjera, ju mund të gjeni lehtësisht çmimin e kostos prej 50 usd/ton për ton dhe transportin në çmimet e fletëve të galvanizuara cilësore dx51 që do të përdoren. Siç shihet në vizatimin teknik të fletës trapezoidale nën beton 60/940, thellësia e hapit është 60 mm. 60/940 aplikimi i fletës trapezoidale të betonitgozhdë kurvar përdoret. Objekti ynë i prodhimit të fletëve trapezoidale nën beton 60/940 është në Stamboll. Si një kompani llamarine trapezoidale nën beton 60/940, ne kemi prodhuar prej vitesh llamarina trapezoidale. Ju gjithashtu mund të bëni dërgesa nga fabrika jonë e llamarinës trapezoidale të betonit 60/940 në Gebze. Fleta trapezoidale betoni 60/940 cmimet e Stambollit jane te njejta me cmimet e Gebzes.

60/940 Fletë trapezoidale betoni peshat

GJATËSIA Trashësia e fletës së galvanizuar
0.5 mm 0.6 mm 0.7 mm 0.8 mm 0.9 mm 1 mm 1.2 mm
2.00 m 9.6 kg 11.52 kg 13.44 kg 15.36 kg 17.28 kg 19.2 kg 23.04 kg
3.00 metra 14.4 kg 17.28 kg 20.16 kg 23.04 kg 25,92 kg 28.8 kg 34.56 kg
6.00 m 28.8 kg 34.56 kg 40.32 kg 46.08 kg 51.84 kg 57.6 kg 69.12 kg
Beton altı trapez döşemesi
Dysheme trapezi betoni

60/940 Çmimet e Fletës Trapezoidale Betoni

Çmimet e fletës trapezoidale të betonit të galvanizuar 0,60 mm

60/940 Çmimet e llamarinës trapezoidale nën beton 94 cm sipërfaqe mbuluese  TL/mt
60/940 Çmimet e llamarinës trapezoidale nën beton 94 cm sipërfaqe mbuluese  tl/kg

Çmimet e fletës trapezoidale të galvanizuar 0,70 mm

60/940 Çmimet e llamarinës trapezoidale nën beton 94 cm sipërfaqe mbuluese  TL/mt
60/940 Çmimet e llamarinës trapezoidale nën beton 94 cm sipërfaqe mbuluese  tl/kg

Çmimet e fletës trapezoidale të galvanizuar 0,80 mm

60/940 Çmimet e llamarinës trapezoidale nën beton 94 cm sipërfaqe mbuluese TL/mt
60/940 Çmimet e llamarinës trapezoidale nën beton 94 cm sipërfaqe mbuluese tl/kg

Çmimet e fletës trapezoidale të galvanizuar 0,90 mm

60/940 Çmimet e llamarinës trapezoidale nën beton 94 cm sipërfaqe mbuluese  TL/mt
60/940 Çmimet e llamarinës trapezoidale nën beton 94 cm sipërfaqe mbuluese tl/kg

Çmimet e llamarinës trapezoidale të galvanizuar 1,00 mm

60/940 Çmimet e llamarinës trapezoidale nën beton 94 cm sipërfaqe mbuluese  TL/mt
60/940 Çmimet e llamarinës trapezoidale nën beton 94 cm sipërfaqe mbuluese  tl/kg

Çmimet e llamarinës trapezoidale të galvanizuar 1,20 mm

60/940 Fletë trapezoidale betoni cmimet 94 cm siperfaqe mbuluese  TL/mt
60/940 Çmimet e llamarinës trapezoidale nën beton 74 cm sipërfaqe mbuluese tl/kg

Madhësitë Metal Deck 60/940 janë perfekte për ata që kanë nevojë për një zgjidhje të qëndrueshme, por të dyshemesë prej betoni. Këto përmasa të kuvertës metalike janë të adaptueshme me specifikimet e sakta të ndërtesës dhe janë mjaft të forta për t'u ulur pa i dëmtuar ato. Ato vijnë të shpuara paraprakisht për montim dhe instalim të lehtë.

Metal Fletë trapezoidale betoni Zgjedhja e madhësisë së duhur është një pjesë thelbësore e projektit tuaj të përgjithshëm të ndërtimit. Ju lutemi na kontaktoni për më shumë informacion ose udhëzim.

ky metal Fletë trapezoidale betoni është për shtëpi ose ndërtesa tregtare dhe është i fortë, i qëndrueshëm dhe shumë rezistent ndaj dëmtimeve të motit. Është i lehtë për t'u instaluar dhe i disponueshëm në shumë madhësi.

E disponueshme në gjatësi dhe trashësi të ndryshme, platforma jonë e çelikut është projektuar për t'iu përshtatur kërkesave të projektit tuaj. Çeliku strukturor i klasës së aliazhit është i fortë, i besueshëm dhe i lehtë për t'u salduar. Çeliku me cilësi të lartë i veshjes sonë metalike rrit hapësirat e arritshme për efikasitetin e ndërtimit.

Një nga format më të zakonshme të dyshemesë në konstruksionet prej çeliku, ky dysheme ofron një sipërfaqe të fortë dhe të qëndrueshme për të mbështetur dyshemetë dhe çatitë. Dyshemeja metalikeËshtë në dispozicion në shumë trashësi dhe gjatësi të përdorura për aplikime të ndryshme.

Ideale për të gjitha kushtet e motit, Trashësia: 1.5 mm dhe Hapësira: 20, Pesha: 283 Kg/m², Lartësia totale: 65 mm, Lloji i kuvertës: Kompozit (dërrasë dhe trarë shtrimi).

900 x 300 mm, 600 x 1200 mm.

60/940 Dimensionet e kuvertës metalike

Me përmasa të kuvertës metalike 60/940, 1,5 kufje, 1,5 thasë betoni, material 1/3 cu yd dhe një kufi uniform ngarkese prej 4000 lbs, është një formë e shkëlqyer e Formimit të Betonit. 60/940 Dimensionet e kuvertës metalike përbëhen nga kuvertë çeliku e galvanizuar me 18 diametra, nyje stili me 14 kanale, korniza fundore 2-1/2" Wx4" Y, trarë mbështetës të poshtëm të salduar me kanal 4", 2-1/2" Wx4". Korniza fundore H, mini kllapa mbyllëse 3' që mund të rregullohen sipas gjatësisë që ju nevojitet, një kapëse paneli e rregullueshme e lehtë për t'u përdorur për montim të lehtë dhe një spirancë bulonash me çelës 3/8"-16 me cilësi të lartë ose nr. Spirancë me mëngë shponi për derdhjen e betonit mbi 15 kallep të kuvertës metalike.

60/940 Kuverta metalike mbështetet çdo 300 mm dhe ka një profil të valëzuar. Stoku aktual që kemi është përfunduar në fabrikë. Shtresa jonë metalike mund të përdoret si dysheme ose çati. Ne kemi gjithashtu një gamë të plotë aksesorësh për t'u përdorur me veshjen tuaj të dyshemesë; mbushja e kalimit, Bulonat dhe kllapat.

Nëse dëshironi një çati të galvanizuar afatgjatë Fletë trapezoidale betoni Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për një kuvertë të fortë të përbërë, mos kërkoni më larg se kuvertën e valëzuar prej çeliku 60/940 (nominale 24″/902 mm e gjerë). Ai plotëson nevojat tuaja sepse kuvertat e tij ofrojnë zgjedhje. Hapësira maksimale e vazhdueshme e 60/940 për montim në një strukturë çeliku (kuvertë çeliku) ose trarë dyshemeje (kuvertë e përbërë) është 19 këmbë 7 inç.

Dimensionet standarde të fletës trapezoidale të betonit metalik

Ky produkt është një pllakë çeliku 60" e gjerë dhe 940" e gjatë. Ka vrima në të. 5093 paund

Metal Fletë trapezoidale betoniËshtë një zgjedhje e shkëlqyer për aplikime komerciale, industriale ose rezidenciale.

stolisje metalike, Është një alternativë e shkëlqyer për pothuajse çdo sistem çati. Është i lehtë, i lehtë për t'u instaluar dhe me kosto efektive.

Fletë trapezoidale betoni E disponueshme në gjatësi të ndryshme.

60/940 Metal Fletë trapezoidale betoni blini përmasat tona. Një gamë e plotë madhësish është në dispozicion për t'iu përshtatur nevojave tuaja specifike. Menu

60/940 Metal Fletë trapezoidale betoni janë në dispozicion në gjatësi dhe trashësi të ndryshme për t'iu përshtatur nevojave të projektit tuaj.

Ne mund të furnizojmë Deck Metal 60/940 në gjatësi të ndryshme deri në 18 m në varësi të gjatësisë së kërkuar për ndërtimin tuaj. Zgjidhni nga një shumëllojshmëri opsionesh rrjete dhe mbushëse për të siguruar përforcim shtesë ose nëse jeni duke krijuar ballkone ose dhoma të bimëve. Për shembull, ne projektuam një pllakë të bërë nga 60/940 pllaka metalike që do të mbushen me beton në vend dhe do të ankorohen në trarët dhe kolonat ekzistuese.

Metal Fletë trapezoidale betoni Specifikoni shtrimin e thellë dhe të cekët të çatisë sipas specifikimeve duke renditur një trashësi veshjeje G60 ose G90 në dispozitat speciale ose specifikimet e projektit. Kushtet e skajit të pllakave për projektimin e pllakës së përbërë.

Metal Fletë trapezoidale betoni është një sistem dyshemeje metalike që mund të përdoret për të krijuar linja të pastra me një pamje të mprehtë. Instalimi është gjithashtu efikas dhe i shpejtë, pasi vidhoset me një rrufe në formë heksi dhe mund të vendoset gjithashtu duke përdorur një stërvitje metalike për çati.

stolisje metalikeështë një produkt me cilësi të lartë dhe të gjithanshëm që mund të përdoret si një material efektiv për çati. Ju mund të porosisni pllaka kuverte për përdorim komercial ose shtëpiak dhe ne do ta dorëzojmë produktin tuaj në vetëm 48 orë. Ne ofrojmë gjithashtu një shumëllojshmëri të gjerë aksesorësh për dysheme, duke përfshirë fiksimet, në mënyrë që të mund ta instaloni çatinë tuaj shpejt dhe me lehtësi.”

Gati për porosi: 940mm x 60mm. Ky profil është projektuar për derdhje betoni midis 60 mm dhe 150 mm. I nënshtrohet konfirmimit të porosisë nga prodhuesi

Si një material relativisht i lehtë por i fortë, kuverta e çelikut është një zgjedhje e zakonshme për dyshemetë e ndërtimit, çatitë dhe muret e ndërtesave. Është një material ideal për këtë qëllim, sepse siguron mbështetjen e nevojshme strukturore për ndërtesat pa rritur ndjeshëm peshën e ndërtesës.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip