Prodhim i galvanizuar me profil të hapur Stamboll

galvanizli profil fiyatları, alçıpan profil imalatıi alçıpan profil fiyatları, destek sacı fiyatları, destek sacı imalatı, açık profil üreticileri istenabul, istanbul profil fyatları

Prodhim i galvanizuar me profil të hapur Stamboll

Profil i hapur i galvanizuar Ato prodhohen në makina në formë rrotullimi. Fleta e zinkuar që kalon midis kallëpeve të makinës së rrotullës merr një formë të ndryshme me çdo kallëp dhe përfundimisht vjen në formën e dëshiruar të profilit të hapur. Arsyeja pse profili i hapur prodhohet me fletë të galvanizuar është sepse ato janë rezistente ndaj korrozionit. Profilet e murit të thatë, profilet e kontejnerëve ose profilet e paneleve diellore ges janë prodhuar të gjitha duke përdorur fletë metalike të galvanizuar.

alçıpan bölme duvar içi çelik profili
Profili prej çeliku i murit ndarës të pllakave të gipsit

Hapni zonat e përdorimit të profilit

 • impiantet e ventilimit dhe ajrit të kondicionuar,
 • proceset e izolimit dhe veshjes,
 • mbulesa për çati, fasadë, mure dhe tavane,
 • mur ndarës, midis paneleve të drywall
 • Sisteme perdesh dhe tavanesh të varura
 • Fletë mbështetëse PVC
 • Prodhime të ndërtesave të parafabrikuara
 • Mbulesa të parafabrikuara të murit dhe tavanit

mund të përdoret për.

Profil i hapur i galvanizuar Llojet

 • Profili i tavanit C
 • Profili i tavanit U
 • Profili i murit U50
 • Profili i murit C50
 • Profili i murit U75
 • Profili i murit C75
 • Profili i murit U100
 • Profili i murit C100
 • FLETË MBËSHTETJE PVC
 • Profili këndor i gipsit
 • Profili i këndit të gipsit
 • agraf
 • Profili M
gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip