Omega Direct Stamboll

omega direk istanbul, omega direk ankara, omega direk fiyatları, omega direk imalatı

Omega Direct Stamboll

Shtylla Omega është vendosur në anë të rrugëve të Stambollit për të garantuar sigurinë.  shenjë paralajmëruese e komunikacionitAto janë shtylla çeliku të veshura me galvanizim që përdoren për të ndihmuar në montimin e shtyllave. polet tuaja omega Duke qenë prej çeliku të galvanizuar, struktura e tij e fortë, rezistenca ndaj oksidimit, pra korrozionit, e bën atë rezistent ndaj kushteve të ndryshme klimatike. Shtyllat e shpuara Omega lejojnë rregullimin e lartësisë në instalimin e shenjave paralajmëruese të trafikut dhe shenjave të tjera të ngjashme.

Çmimi omega pole

Omega Direct Stamboll

Arsyet për zgjedhjen e shtyllave të pllakës omega:

 •  E veshur me galvanizim,
 • Është afatgjatë,
 • Dallimi nga shtyllat e tubit është se pllakat mbeten të qëndrueshme dhe nuk rrotullohen,
 • Meqenëse numri i vrimave është i lartë, pllaka mund të montohet në lartësinë e dëshiruar.
 • Është e lehtë për t'u montuar,
 • Më shumë se një pjatë mund të ngjitet në polet omega,
 • Ripërdorimi është i mundur,
 • Polet omega janë të vështira për t'u përkulur,
 • Omega polet kanë një jetë mesatare prej 20 vjetësh,
omega-direk-uretimi
omega-prodhimi i drejtpërdrejtë

Dimensionet e prodhimit të mastit Omega

 • Shtylla omega (3 mm) 2 mt
 • Shtylla omega (3 mm) 2.5 m
 • Shtylla omega (3 mm) 3 mt
 • Shtylla omega (3mm) 3,5 m
 • Shtylla omega (3 mm) 4 mt
 • Shtylla omega (4 mm) 2 mt
 • Shtylla omega (4mm) 2.5 m
 • Shtylla omega (4 mm) 3 mt
 • Shtylla omega (4mm) 3,5 m
 • Shtylla omega (4 mm) 4 mt
 • Shtylla omega ( 5 mm ) 2,5 m
 • Shtylla omega (5 mm) 3 mt
 • Shtylla omega (5 mm) 3,5 mt
 • Shtylla omega (5 mm) 4 mt

Shtylla Omega Ne prodhojmë shtylla omega në dimensionet e dëshiruara në punishten tonë të prodhimit në Stamboll. Kapaciteti ynë mujor i prodhimit të poleve omega është mbi 20000 copë. Omega direct ndodhet në Stamboll Dudullu prodhimi i poleve omega Ne prodhojmë në objektin tonë. Ne po prodhojmë shtylla omega për shumë kompani të mëdha si nënkontraktor. Në 4 vitet e fundit kemi prodhuar omega shtylla dhe sinjalistikë rrugore për shumë tendera të Drejtorisë së Përgjithshme të Autostradave.

Çmimet Omega Mast

Çmimet e poleve omega Varet nga disa materiale të ndryshme. Shtyllat omega janë prodhuar nga llamarina e zezë. Ndryshimi i çmimeve të fletëve të zeza ndryshon edhe çmimet omega pole. Shtyllat Omega mund të prodhohen midis 2 metra dhe 5 metra. Në prodhimin e poleve Omega, numri i vrimave në të ndryshon sipas prodhimit 2 metra dhe 5 metra. Numri i vrimave në polin omega është gjithashtu kosto. Çmimet omega polegjithashtu ndikon.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip