Profili i hekurit të galvanizuar kundër ndryshkut

Galvanizli kare profil, galvanizli demir profil, galvanizli kutu profil, galvanizli paslanmaz çelik profil, çelik kare profil, içi boş çelik profil, kutu profil fiyatları

Profili i hekurit të galvanizuar kundër ndryshkut

Profilet e hekurit të galvanizuar prodhohen duke u zhytur në pishinën e galvanizuar për të mbrojtur materialet e profilit katror, të cilat janë 6 ose më të gjata nga fletët e mbështjelljes së çelikut të quajtur profili i kutisë, kundër korrozionit me metodën dhe veshjen e galvanizimit me zhytje të nxehtë.

galvaniz kutu profil
profili i kutisë së galvanizuar

Profili i kutisë së galvanizuar Prodhim

Para se të hyjmë në prodhimin e profilit të hekurit të galvanizuar, duhet të dimë mënyrën e prodhimit të profilit të kutisë. Profilet e kutisë mund të prodhohen nga materiale të ndryshme që nga ndërtimi. Mund të prodhohet nga mbështjellje të mbështjellë të ftohtë ose mbështjellje të mbështjellë të nxehtë. Fletët e prera në feta, të cilat ne i quajmë formë rrotullimi, përkulen dhe përgatiten për saldim me procesin e përkuljes, dhe prodhimi i profilit të kutisë kryhet duke i bashkuar me saldim gjatësor. Trashësia e fletëve të mbështjellura të përdorura në prodhimin e profileve të kutive fillon nga 0.70 mm dhe shkon deri në 10 mm. Dimensionet e gjerësisë së profileve të kutisë fillojnë nga 10 mm x 10 mm, domethënë nga 1 cm x 1 cm. Trashësia e murit të profilit të kutisë me gjerësi 10 mm x 10 mm është 0.70 mm.

Siç shihet në shembullin e tabelës së çmimeve të profilit të kutisë më poshtë, gjerësia fillon nga 10 mm.

GALVANİZLİ KUTU PROFİL FİYAT LİSTESİ

SIZE (mm) TRASHËSIA MURI (mm) TL / mt
0,70 0,80 0,90 1,00 1,20 1,50 2,00
10×10 1,58 1,68 1,87 2,02 2,41
15×15 10×20 1,92 1,95 2,18 2,41 2,86 3,49
20×20 10×30 15×25 2,39 2,53 2,85 3,14 3,73 4,49 5,88
25×25 20×30 2,96 3,09 3,49 3,82 4,63 5,70 7,39
30×30 20×40 3,81 3,82 4,16 4,63 5,45 6,86 8,95
30×40 4,46 4,98 5,51 6,58 7,95 10,13
40×40 30×50 6,37 6,40 7,41 9,11 11,91
50×50 40×60 9,77 11,39 14,96
60×60 40×80 11,93 14,47 19,05
70×70 60×80 50×90 40×100 17,24 22,26
80×80 60×100 26,89
90×90 60×120 80×100 29,36

Ne kemi thënë se profilet e kutive të galvanizuara prodhohen duke galvanizuar profilet e kutisë. Ndryshimi në çmimet e seksioneve të kutisë ndikon gjithashtu në çmimet e seksioneve të hekurit të zinkuar. Gjatë llogaritjes së çmimeve të profilit të kutisë, duhet të shikojmë çmimet e fletëve të çelikut. Nëse dëshironi të shqyrtoni më thelbësisht çmimet e fletëve, duhet të shikoni çmimet e skrapit. Çdo ndryshim në çmimet e skrapit ndikon edhe në çmimet e hekurit dhe çelikut. Çmimet e hekurit dhe çelikut kërkojnë monitorim të përditshëm për shkak të ndryshimeve të menjëhershme.

Çmimet e profilit të kutisë së galvanizuar

Çmimet e galvanizimit me zhytje të nxehtë përcaktohen nga çmimet e shufrës së zinkut. Shkëmbimi i metaleve në Londër Çmimet e shufrës së zinkut, të cilat përcaktohen nga kompania dhe përditësohen çdo ditë, ndikojnë gjithashtu në çmimet e profilit të kutisë së galvanizuar. Prodhimi i shufrës së zinkut nuk bëhet nga xeherori në vendin tonë. Për këtë arsye, ne jemi të varur nga jashtë për shufrat e zinkut. Çmimet e profilit të kutisë së galvanizuar ndikohen nga të gjitha këto ndryshime. Çmimet e profilit të kutisë së galvanizuar mund t'i gjeni në faqen tonë të internetit ose nga llogaria jonë në instagram ju mund të ndiqni.

Galvanizli Çelik Profil
Profili çeliku i galvanizuar
gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip