Çmimet e profilit të tavanit U

Tavan profili, tavan alçıpan profili, alçıpanla tavan profili, açlıpan tavan birleştirme profili

Çmimet e profilit të tavanit U

Çmimet e profilit të tavanit U Meqenëse është prej llamarine të galvanizuar, kjo varet nga çmimet e fletëve të zinkuar. Çmimet e fletës së galvanizuar, nga ana tjetër, ndryshojnë në varësi të shumë parametrave të ndryshëm si cilësia, trashësia, trashësia e veshjes. Profili i tavanit në formë U në përgjithësi fillon nga 0,35 mm dhe është prej fletë të zinkuar me trashësi 0,60 mm. Bëhet në trashësi më të holla sipas renditjes.

Dimensionet e profilit të tavanit U

 • 23 mm Gjatësia e vetme e skajit
 • 28 mm dhe gjerësia e prapanicës së profilit
 • 23 mm Gjatësia e vetme e skajit

Profili i tavanit U ka përmasa 23 x 28 x 23 0,50 mm. Ne prodhojmë profile U të përdorura në aplikimet e tavanit në objektin tonë të prodhimit në Stamboll.

Tavani i Stambollit U Profili prodhimit

Në objektin tonë të prodhimit të profilit të tavanit të vendosur në Tuzla, Stamboll, ne prodhojmë kapacitet të lartë çdo ditë me rrotull nga makineritë. Përveç prodhimit të shumë modeleve të profileve të përdorura në ndërtimin e tavanit, ne prodhojmë edhe profile muri.

Profilet e tavanit dhe murit që prodhojmë

 • Profili i tavanit TC c
 • Profili U tavan i TU
 • Profili DC50 Mur C50
 • Profili i murit DC75 C75
 • Profili DC100 Muri C100
 • Profili i murit DU50 U50
 • Profili DU75 Wall U75
 • Profili i murit DU100 U100
 • DK Profili i këndit i shpuar
 • Profili i këndit të murit me kuadrat BDK

Stamboll Wall U Profile Production

Ne prodhojmë profilin e murit në strukturën tonë. Fleta e rrotullës së galvanizuar prodhohet duke e kaluar atë përmes një makinerie për formimin e rrotullave pas prerjes.

Dimensionet e profilit të murit U

 • Profili DC50 Mur C50
 • Profili i murit DC75 C75
 • Profili DC100 Muri C100
 • Profili i murit DU50 U50
 • Profili DU75 Wall U75
 • Profili i murit DU100 U100
 • DK Profili i këndit i shpuar
 • Profili i këndit të murit me kuadrat BDK

 

Peshat e profilit të tavanit U

 • 0,314 kg/copë 3 m 0,50 mm)
 • 0,377 kg/njësi (3 mt 0,60 mm)

 

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip