Cnc ласерско намалување на цените во Истанбул

cnc lazer kesim fiyatları İstanbul

cnc lazer kesim fiyatları Истанбул her daim güncel ve iyi fiyatlar ile gebze , dudullu ve ikitelli tesislerimiz ile hizmetinizdeyiz.

Cnc ласерските системи за сечење се соодветен метод за сечење метални делови.

Cnc Ласерските машини за сечење обезбедуваат брз и ефикасен начин за сечење лим и метални предмети.

Сечењето на ласерските машини е почисто од повеќето други методи на сечење и бара помалку бришење и завршна обработка по сечењето.

Иако ова секако зависи од материјалите што ги сечете, ласерското сечење прави јасни и прецизни сечења.

cnc lazer kesim fiyatları Истанбул Бидејќи процесот на отстранување на гребенот не е потребен поголемиот дел од времето, трошоците за работна сила исто така се заштедуваат.

sac lazer kesim
ласерско сечење на лим

цени за ласерско сечење а трошоците многу варираат во зависност од моделот, типот и моќноста на ласерот.

Ако планирате да сечете метал, лим или други дебели материјали, ќе ви треба ласер со висок вати.

Сепак, колку е поголема моќноста на ласерот, толку е поголема цената на машината за ласерско сечење cnc. Од вас зависи дали ќе ги балансирате трошоците и потребите.

1. Треба да го обезбедите софтверот и хардверот на вашиот компјутер, колку е поголем капацитетот за обработка на вашиот компјутер, тоа може да помогне вашата машина за ласерско сечење cnc да работи побрзо.

2. Единиците за ласерско сечење на влезно ниво често содржат многу слаби ласери кои се погодни само за лесно гравирање или сечење.

Користењето на ласер со мала моќност за сечење дебел или тврд материјал може да ја оштети површината и бара скапа замена на алатот.

Бидејќи ова ќе ви предизвика дополнителни трошоци во иднина, cnc ласер makinelerini incelemeniz yerinde olacaktır.

3. Повеќето од добавувачите на машини за ласерско сечење продаваат модели со различни големини. Поголемите предмети бараат поскапа машина за сечење.

Димензии на машините за ласерско сечење

Машини за ласерско сечење како стандард

1200 mm x 2500 mm
1500мм x 3000мм
2000 mm x 3000 mm

може да бидат со различни големини. Според димензиите на оваа машина за ласерско сечење, се одредуваат и големините на лимовите што ќе ги користиме.

Стандардни димензии на плоча

1000 mm x 2000 mm
1200 mm x 2400 mm
1250 mm x 2500 mm
1500мм x 3000мм

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик