Çmimet e prerjes me laser cnc në Stamboll

cnc lazer kesim fiyatları İstanbul

çmimet e prerjes me laser cnc Stamboll Jemi në shërbimin tuaj me ambientet tona në Gebze, Dudullu dhe İkitelli me çmime gjithmonë të përditësuara dhe të mira.

Sistemet e prerjes me laser Cnc janë një metodë e përshtatshme për prerjen e pjesëve metalike.

Makinat e prerjes me laser Cnc ofrojnë një mënyrë të shpejtë dhe efikase për të prerë fletë metalike dhe objekte metalike.

Prerja e makinave me lazer është më e pastër se shumica e metodave të tjera të prerjes dhe kërkon më pak gërvishtje dhe mbarim pas prerjeve.

Ndërsa kjo sigurisht varet nga materialet që po preni, prerja me lazer bën prerje të qarta dhe të sakta.

çmimet e prerjes me laser cnc Stamboll Meqenëse procesi i heqjes së gurëve nuk është i nevojshëm shumicën e kohës, kostot e punës gjithashtu kursehen.

sac lazer kesim
prerje me lazer llamarine

çmimet e prerjes me lazer dhe kostot ndryshojnë shumë në varësi të modelit, llojit dhe fuqisë së lazerit.

Nëse planifikoni të prisni metal, fletë metalike ose materiale të tjera të trasha, do t'ju duhet një lazer me vat të lartë.

Sidoqoftë, sa më e lartë të jetë fuqia e lazerit, aq më i lartë është çmimi i makinës së prerjes me lazer cnc. Varet nga ju të balanconi koston dhe nevojat.

1. Ju duhet të siguroni softuerin dhe harduerin e kompjuterit tuaj, sa më i lartë të jetë kapaciteti përpunues i kompjuterit tuaj, ai mund të ndihmojë që makina juaj e prerjes me lazer cnc të funksionojë më shpejt.

2. Njësitë e prerjes me lazer të nivelit të hyrjes shpesh përmbajnë lazer shumë të dobët që janë të përshtatshëm vetëm për gdhendje ose prerje të lehta.

Përdorimi i një lazeri me fuqi të ulët për të prerë një material të trashë ose të fortë mund të dëmtojë sipërfaqen dhe kërkon zëvendësim të shtrenjtë të mjetit.

Meqenëse kjo do t'ju shkaktojë kosto shtesë në të ardhmen, lazer cnc Do të ishte e përshtatshme të ekzaminoheshin makinat.

3. Shumica e furnitorëve të makinerive të prerjes me lazer shesin modele të madhësive të ndryshme. Objektet më të mëdha kërkojnë një makinë më të shtrenjtë për t'u prerë.

Dimensionet e makinave prerëse me laser

Makinat e prerjes me lazer si standard

1200 mm x 2500 mm
1500 mm x 3000 mm
2000mm x 3000mm

mund të jenë të madhësive të ndryshme. Madhësitë e pllakës së llamarinës që do të përdorim përcaktohen gjithashtu sipas dimensioneve të kësaj makine prerëse lazer.

Dimensionet standarde të pllakës së fletës

1000 mm x 2000 mm
1200 mm x 2400 mm
1250 mm x 2500 mm
1500 mm x 3000 mm

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip