çeliku rezistent ndaj nxehtësisë p355

Isıya Dayanıklı Çelik kaliteleri

Çeliku rezistent ndaj nxehtësisë P355GH

Pllakë çeliku P355GH rezistente ndaj nxehtësisëPllakat e çelikut EN10028 P355GH janë një lloj materiali për çelikun e bojlerit dhe enëve nën presion. EN10028 Fletët e çelikut P355GH rezistente ndaj nxehtësisë karakterizohen nga një forcë rendimenti minimale prej 280-355 MPa dhe saldueshmëri e mirë, prandaj çeliku rezistent ndaj nxehtësisë P355GH Çeliku i tij përdoret kryesisht në prodhimin e kaldajave, enëve nën presion dhe tubacioneve që transportojnë lëngje të nxehta. Më poshtë janë përbërja kimike dhe mekanike e pllakës së çelikut EN10028 P355GH. veçoritë.

Çeliku rezistent ndaj nxehtësisë P355GH çeliku Analiza kimike

Cilësia C. % Mn.% S. N C nb Ti. Si. fq. MARR kr. B.C. Ni vi
P355GH 0.10-0.22 0.10-1.70 0.015 0.012 0.30 0.020 0.03 0.60 0.025 0.020 0.30 0.08 0.30 0.02

Çeliku rezistent ndaj nxehtësisë P355GH çeliku Vetitë mekanike

Cilësia Lloji Trashësia mm Forca e rendimentit Mpa (min) Rezistenca në tërheqje MPa Zgjatja % (min) Energjia e ndikimit (KVJ) (min)
-20° +20
P355GH normalizuar ≤16 16>deri≤40 40>deri≤60 60>deri≤100 100>deri≤150 150>deri≤250 355 510-650 20 27 34 40
345 510-650 20 27 34 40
335 460-580 20 27 34 40
315 490-630 20 27 34 40
295 480-630 20 27 34 40
280 470-630 20 27 34 40

Pllakat e bojlerit Furnizues çeliku rezistent ndaj nxehtësisë çeliku P355GH, ne gjithashtu mund të furnizojmë çelik P235GH, çelik P265GH, çelik P295GH, nëse e dëshironi, ju lutemi na kontaktoni.

p355 kalite - erdemir 6345 kalite
cilësisë p355 – Erdemir 6345 cilësisë

Fletët e bojlerit rezistent ndaj nxehtësisë

Fletët e bojlerit, një P355GH profesionale çeliku eksportues dhe çeliku Ai është aksionist. Më shumë se 1000 ton në magazinë çdo muaj P355GH Ne kemi çelikun. Nëse dëshironi të merrni çmimin e çelikut P355GH, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni. P355GH Çdo nevojë në lidhje me përbërjen kimike dhe vetitë mekanike, Ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni me e-mail ose duke na telefonuar.

N 10028-3 – rregullon prodhimin e produkteve të sheshta të çelikut për punë nën presion. Përdoret në prodhimin e çeliqeve me kokrriza të imta me saldim të mirë.

EN 10216-3 – rregullon prodhimin e tubave të çelikut pa qepje nën presion. Materiali i tubit: çelik strukturor i aliazhuar me kokrra të imta

EN 10217-3 – rregullon prodhimin e tubave të çelikut të salduar nën presion. Materiali i tubit: çelik strukturor i aliazhuar me kokrra të imta

EN 10222-4 - rregullon prodhimin e farkëtimit të çelikut për enët nën presion. Materiali: çelik i saldueshëm me kokërr të imët me forcë të lartë mbyllëse

EN 10253-2 – rregullon prodhimin e pajisjeve për gypat e salduar me prapanicë nga çeliqet ferrit të palidhur dhe të lidhur që kërkojnë kontrolle të veçanta

EN 10273 – rregullon prodhimin e shufrave të çelikut të salduar me mbështjellje të nxehtë (rretheve) për enët nën presion me karakteristika të specifikuara të temperaturës së lartë

 

VETITË KIMIKE P355NH (1,0565)

 

Trashësia (mm): deri në 60 60 – 100 100 – 150 150 – 250
rm – Rezistenca në tërheqje (MPa) (+N) 490-630 470-610 460-600 450-590

 

Trashësia (mm): deri në 16 16 – 40 40 – 60 60 – 100 100 – 150 150 – 250
ReH – Forca minimale e rrjedhjes (MPa) (+N) 355 345 335 315 305 295

 

KV – Energjia e ndikimit (J) tërthore, (+N) -20°
27-30

35-40
+20°
39-50
KV -Gjitësia e Energjisë së Ndikimit (J), -20°
40-45

47-65
+20°
55-75

 

Trashësia (mm): deri në 60 60 – 250
A – min. zgjatim në thyerje (%) (+N) 22 21

 

 

  Notat ekuivalente të P355NH (1,0565)

Paralajmërim! vetëm për referencë 

BE
SHUMË
SHBA
Gjermania
DIN, WNr
Franca
AFNOR
britanike
BS
Italia
UNI
P355NH
A662Gr.C
WStE355
A510AP
224Gr.490
FeE355-2

 

P355NH Vetitë mekanike

ReH Forca minimale e rendimentit / Mindestwert der oberen Streckgrenze / Elasticitet i kufizuar minimal
Rm Rezistenca në tërheqje / Zugfestigkeit / Rezistencë në tërheqje
Një zgjatim minimal / Mindestwert der Bruchdehnung / Gjatësia minimale
Testi i ndikimit J Notch / Kerbschlagbiegeversuch / Essai de flexion par choc

Kushtet e trajtimit të nxehtësisë

+Pjekja e butë
+ AC Pjekur për t'i bërë karbitet sferike
+AR i mbështjellë
+AT Zgjidhja e pjekjes
+C Tërhequr / e vështirë
+CR E mbështjellë në të ftohtë
+FP Trajtohet me strukturën ferrit-perlit dhe gamën e fortësisë
+I Pjekja izotermale
+LC Tërhequr në të ftohtë / e butë
+M Rrotullim termomekanik
+N Normalizuar
+NT I normalizuar dhe i kalitur
+P Reshjet janë forcuar
+PE E zhveshur
+QA Air i shuar dhe i kalitur
+QL Lëng i shuar dhe i kalitur
+QT I shuar dhe i kalitur
+S Trajtuar për të përmirësuar prerjen
+SH Rrumbullakoset dhe rrotullohet
+SR Tërheqje nga të ftohtit dhe stresi i lehtësuar
+T E kalitur
Trajtuar në diapazonin e fortësisë +TH
+WW Punoi nxehtë
+U E patrajtuar

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip