Çmimet e prerjes së bobinave

Rulo sac kesim fiyatları,galvaniz sac kesim fiyatları, rulo sac kesim fiyatları

Prerja e fletës së mbështjellë 

Prerja do të bëhet prerja e fletës së rrotullës Ato mund të jenë të llojeve dhe madhësive të ndryshme. Linjat e prerjes së fletëve të spirales për trashësi dhe lloje të ndryshme janë gjithashtu të ndryshme. Linjat e prerjes së fletëve të mbështjelljes janë përgjithësisht dy llojesh. Eshte linje e holle prerjeje flete bobine dhe linje prerjeje e trashe flete spirale Sipas trashesise se fletes se bobines çmimet e prerjes së fletëve të mbështjelljes po ndryshon gjithashtu.

Linja e hollë e prerjes së fletës së spirales

Prerje e hollë me rrotull linjat kanë kapacitetin për të prerë fletën e mbështjellë midis 0,20 mm dhe 3 mm. Në përgjithësi, fletët e mbështjelljes inox, fletët e mbështjelljes së mbështjellë në të ftohtë, fletët e mbështjelljes së galvanizuar, fletët e mbështjelljes së aluminit dhe fletët e bobinave të veshura priten në linja të holla prerjeje të fletëve të mbështjelljes. Pas procesit të prerjes inox dhe alumini, materiale të posaçme ambalazhimi përdoren gjithashtu për vendosjen e letrës midis dy fletëve ose fletëve të pllakave. Meqenëse sipërfaqet e fletëve të inoksit janë shumë të ndjeshme, mund të vendoset një letër e veçantë mbrojtëse.

Linjat e prerjes së kallajit janë shumë të holla që kërkojnë saktësi të veçantë. Prerje e hollë me rrotull krijuar për objektet. fletët e kallajit quhen fletë midis 0,11 mm dhe 0,22 mm. Meqenëse fletët e kallajit janë kaq të holla dhe të ndjeshme, procesi i paketimit kërkon gjithashtu kujdes të veçantë.

Dilme rulo sac, galvaniz dilme, Dilme bobin , dilme makinesi, rulo dilme fiyatları
Fleta prerëse, prerje e galvanizuar, bobina prerëse, makineri prerëse, çmimet e prerjes së bobinave

I hollë prerja e fletës së rrotullës Karakteristikat e linjës:

 • Pesha e rrotullës: maksimumi 17 ton
 • Diametri i brendshëm i rrotullës: min 508 – maksimumi 610 mm
 • Diametri i jashtëm i rrotullës: maksimumi 1800 mm
 • Trashësia e fletës: min 0,30 mm – max 2,5 mm
 • Gjerësia e fletës: min 400 mm – maksimumi 1730 mm
 • Gjatësia e prerjes: min 600 mm – maksimumi 6000 mm
 • Shpejtësia e hekurosjes: 100 m/min.
 • Toleranca e prerjes: +- 0,5 mm

Informacioni i dhënë më sipër është për qëllime të përgjithshme, ju lutemi kërkoni një kuotë për çmimet e prerjes së fletëve të mbështjelljes.

Linja e trashë e prerjes së spirales

I trashë fletë rrotull e prerë në gjatësi linjat janë makineri të qendrës së shërbimit të çelikut të instaluara për prerjen e fletëve me mbështjellje midis 1,5 mm dhe 30 mm, zakonisht të instaluara për fletë të mbështjellë të nxehtë. Rolet e përparme të makinerive prerëse të fletëve të trasha janë bërë veçanërisht të përshtatshme për hekurosjen e llamarinës.

Me hekurosjen e fletëve, fletët e mbështjelljes së nxehtë mund të shndërrohen në fletë pllakash me lëmim sipërfaqeje dhe pa thyerje. Hekurosja e fletëve është një makinë e domosdoshme për mbështjellje të nxehtë. Hekurosja e fletëve mund të bëhet në çarçafë të mbështjellë pa prerje buzësh dhe në çarçafë të mbështjellë me veshje buzësh. Hekurosja me rul mund të parandalojë çarjet, luhatjet dhe defektet sipërfaqësore që mund të ndodhin në sipërfaqen e fletës.

Karakteristikat e linjës së prerjes me gjatësi të trashë rrotull:

 • Pesha maksimale e rrotullës: 25 ton
 • Diametri i brendshëm i rrotullës: min 600 mm – 800 mm
 • Diametri i jashtëm i rrotullës: maksimumi 1950 mm
 • Trashësia e fletës: min 2 mm – max 30 mm
 • Gjerësia e fletës: min 750 mm – 2000 mm
 • Gjatësia e prerjes: 12000 mm
 • Shpejtësia e hekurosjes: 50 m/min.

Çmimet e prerjes së fletëve të mbështjelljes Ai ndryshon sipas materialit që do të përpunohet.

Merrni prerjen perfekte çdo herë me prerjen e fletëve me mbështjellje!

Një nga zhvillimet më të fundit në teknologjinë e prodhimit të personalizuar është përdorimi i lazerëve për prerjen e pëlhurave. Ky proces shpesh quhet prerje me lazer. Përdorimi i lazerit për prerjen e rrobave ka shumë përparësi. Avantazhi më i rëndësishëm është se skaji i prerë me lazer është shumë i pastër dhe nuk ka skaj të konsumuar. Pëlhura mund të pritet shpejt dhe lehtë me pak mbeturina. Laserët mund të përdoren gjithashtu për të prerë modele në pëlhurë, duke lejuar personalizimin e mëtejshëm të produktit të përfunduar.

Rulo-sac-boy-kesim
Roll-fletë-gjatësi-prerë

Thjeshtoni prerjen tuaj të llamarinës

një cilësi prerja e fletës së rrotullës Për veglat, rrotullimi dhe prerësi i fletëve me mbështjellje hekuri është një opsion i shkëlqyer. Ky lloj prerësi është i lehtë për t'u përdorur dhe mund të ndihmojë në përshpejtimin e prerjes së fletës suaj. Gjithashtu, për shkak se përdor një rreze lazer, ajo prodhon shkurtime të pastra dhe të sakta të gjatësisë çdo herë.

Prerje fletësh me rul E përkryer për përdorim me një shumëllojshmëri të gjerë materialesh duke përfshirë fletë metalike, alumin, inox. Gjithashtu i shkëlqyeshëm për të bërë role të vogla ose prerje në çdo gjatësi të dëshiruar.

Prerja e fletës së mbështjellë teknologjia po bëhet një zgjedhje popullore për bizneset që duan të bëjnë shkurtime të sakta në materiale. Ndryshe nga metodat konvencionale të prerjes, prerja me spirale lë një skaj të pastër pa shtrembërim. Kjo është për shkak se e pret materialin e prerë pa probleme.

për biznesin tuaj Prerja e fletës së mbështjellë Ka shumë përfitime nga përdorimi i teknologjisë. Së pari, është një metodë prerjeje shumë e saktë që lejon që materiali juaj të pritet saktësisht sipas specifikave tuaja. Më vonë, Prerja e fletës së mbështjellë Është një proces i shpejtë, që do të thotë se ju mund t'i çoni produktet tuaja te klientët tuaj shpejt. Së fundi, prerja e fletëve të rrotulluara është një proces i gjithanshëm që mund të përdoret në materiale të ndryshme si metali, llamarina dhe alumini.

Nëse jeni duke kërkuar një mënyrë për të marrë një prerje të saktë në materialet tuaja, prerja me spirale është zgjidhja perfekte.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip