Fletë e galvanizuar, çelik i galvanizuar, tub i galvanizuar, profil i galvanizuar

Rulo sac kesim fiyatları,galvaniz sac kesim fiyatları, rulo sac kesim fiyatları

Prodhuesit e fletëve të çelikut me rrotulla të galvanizuara

Fletë e galvanizuar rrotulla Elektroliza ose zhytja e nxehtë preferohet si metodë prodhimi. në vendin tonë Galvanizuar prodhuesit e fletëve të mbështjelljes Prodhohet me metodën e prodhimit të galvanizuar me zhytje të nxehtë. Ndryshe nga metoda e elektrogalvanizimit të përdorur në vitet e kaluara, kjo prodhohet duke kaluar mbështjellje të mbështjellë të ftohtë nëpër pishina të zinkut të nxehtë. Stambolli, gebze, Iskenderun dhe Kdz. Ato janë investime të bëra në qytetet kryesore në industrinë e çelikut si Ereğli.

Galvanizuar Prerje fletësh

Galvanizuar Fletët e bobinave prodhohen në vendin tonë midis 0,27 mm dhe 3 mm. Gjerësia e fletëve të mbështjelljes së galvanizuar mund të prodhohet nga 20 mm deri në 2000 mm. Në fakt, prodhimi i fletëve të galvanizuar prodhohet si standard 1000 mm, 1200 mm, 1500 mm, 2000 mm. Kur ka nevojë për një fletë spirale më të ngushtë se këto dimensione, fleta e mbështjelljes pritet në madhësinë e dëshiruar duke prerë.

Gjerësia e prerjes së spirales Mund të bëhen min 20 mm. Galvanizuar Procesi i prerjes së llamarinës ndryshon sipas madhësive të ndryshme si p.sh. prerja në gjysmë, prerja në tre, prerja në katër. Për shembull, nëse supozojmë se gjerësia e fletës sonë të mbështjelljes së galvanizuar është 1000 mm në madhësi standarde, nëse do të bëhet prerja 300 mm, ky proces mund të bëhet me 3 tehe prerëse rrotullash. Galvanizuar Sa më e ngushtë të jetë gjerësia e prerjes së rrotullës që do të prehet, aq më i lartë është numri i operacioneve. Kjo madhësi e shiritit rrotullues për t'u çarë është e rëndësishme sepse hapësira e tehëve të prerjes duhet të jetë mjaft e gjerë.

Galvanizuar Roli i prerë në gjatësi

Fletët e galvanizuar mund të priten në gjatësi të ndryshme si dhe në gjerësi të ndryshme sipas zonave të përdorimit të tyre. Prodhuar në rrotulla Galvanizuar fletët rrotullohen Në objektin tonë të prerjes së llamarinës, ju mund të prisni gjatësinë në gjatësi të ndryshme që dëshironi. Gjerësia standarde e fletëve të mbështjellura janë 1000 mm, 1200 mm, 1250 mm dhe 1500 mm. Si madhësi standarde me proces hapjeje me gjatësi rrotullimi

  • 1000 mm x 2000 mm
  • 1200 mm x 2400 mm
  • 1250 mm x 2500 mm
  • 1500 mm x 3000 mm

Mund të pritet në përmasa të përshtatshme për çdo masë gjerësie, si p.sh Përveç kësaj, në linjën tonë të prerjes në gjatësi të fletës së spirales, mund të bëhen prerje me madhësi të veçantë nga gjatësia 500 mm deri në 6000 mm gjatësi. Fleta të galvanizuara Procesi i prerjes së gjatësisë është jashtëzakonisht i saktë. Gërvishtjet më të vogla që mund të ndodhin në sipërfaqen e fletës së galvanizuar bëjnë që veshja e galvanizuar e fletës të dëmtohet dhe të bëhet edhe estetike dhe e hapur ndaj korrozionit në të ardhmen.

Galvanizuar çmimet e fletëve

Fletët e galvanizuar prodhohen nga fletët e mbështjelljes së ftohtë, siç e kemi përmendur më parë. Duke i zhytur fletët e mbështjellë të ftohtë në pishinën e zinkut dhe duke i lyer me zink mikron të dëshiruar. fletë spirale të galvanizuar prodhohet. Fleta të galvanizuaraSiguron që jeta e materialit të zinkut që do të lyhet në sipërfaqe është e gjatë. Fletët e mbështjellë të ftohtë që janë të ekspozuara ndaj korrozionit mbrohen nga korrozioni për të paktën 15-20 vjet me veshje zinku. Çmimet e fletëve të galvanizuara varen nga çmimet e fletëve të mbështjella të ftohtë dhe çmimet e shufrës së zinkut. Çmimet e fletëve të galvanizuara mund t'i gjeni në faqen tonë të internetit Çelikfiyatlari.com ose tek përfaqësuesit tanë të klientëve.

Fleta të galvanizuara

Fleta të galvanizuara Ne kemi thënë se veshja e zinkut siguron jetëgjatësinë e çelikut. Kjo sasi e veshjes, e cila zakonisht matet në mikronë, llogaritet në gram për metër katror. Aktualisht, prodhuesit e fletëve të galvanizuara mbulojnë sipërfaqet e fletëve të galvanizuara me zink minimalisht 50 gr/m2. Edhe pse veshja më e lartë njihet si 275 gr/m2 në vendin tonë, mund të bëhet edhe 600 gr/m2, që është një lloj galvanizimi i suvatuar. Sipërfaqja e fletës së galvanizuarÇmimi i fletës së galvanizuar do të rritet në përputhje me rrethanat, pasi çdo rritje gram zinku që do të aplikohet do të rrisë çmimin e veshjes së galvanizuar.

Galvaniz çelik fiyatları neden yüksek
Pse çmimet e çelikut të galvanizuar janë të larta?

Tub i galvanizuar

Galvanizuar flokët Tubat e galvanizuar prodhohen në përmasa të ndryshme në vendin tonë. Çmimet e tubave të galvanizuar varen nga çmimet e fletëve të galvanizuara dhe, natyrisht, nga çmimet e çelikut. Galvanizuar prodhimin e tubave Formohet duke i bërë fletë rrotullash me gjerësi standarde, së pari, të prera në feta sipas diametrit të tyre, duke i kaluar në formë rrotullimi, pra në makineri për formimin e gypave, dhe më pas duke i salduar në mënyrë gjatësore. Meqenëse veshja e zinkut e fletëve të galvanizuara të salduara gjatësore do të dëmtohet, sipërfaqet e zhveshura të çelikut mbulohen me metodën e spërkatjes së zinkut. Përsëri, si në çmimet e fletëve të galvanizuara, çmimet e tubave të galvanizuar ndryshojnë çdo ditë. Ju mund të merrni mbështetje nga faqja jonë e internetit ose përfaqësuesit tanë të klientëve për të mësuar rreth çmimeve të tubave të galvanizuar.

Profili katror i galvanizuar

Profili i kutisë së galvanizuarProdhohet me dy metoda të ndryshme. Metoda më e preferuar është profili i kutisë i prodhuar nga fletë spirale e galvanizuar. Profilet e kutive të galvanizuara të prodhuara nga fletët e galvanizuara me trashësi deri në 2 mm janë më pak të kushtueshme se metodat e tjera për sa i përket çmimit. Çmimet e profilit të kutisë së galvanizuar përcaktohen sipas zgjedhjes së këtyre dy metodave. nga fleta e galvanizuar Profilet e kutive të galvanizuara të bëra janë më të përshtatshme se çmimet e profileve të kutive të veshura me galvanizim të nxehtë, që është metoda tjetër e prodhimit të profilit të kutisë së galvanizuar. Çmimet e fletëve të galvanizuara janë më të përshtatshme se çmimet e veshjes me zink të nxehtë.

galvaniz çelik sac
fletë çeliku e galvanizuar
gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip