Prodhim pengesash rrugore

çelik yol bariyeri imalatı

Prodhim pengesash rrugore

Prodhimi i barrierave rrugore Linja e prodhimit do të përfshijë një shkulës hidraulik, karrocë udhëtimi, sistem nivelimi dhe një pajisje hidraulike prerëse. Sistemi do të përfshijë gjithashtu një makinë shtypëse hidraulike 315T të derdhur, një stacion punues dhe një pjesë të makinës për formimin e rrotullave. Një kabinet i dedikuar kontrolli elektrik do të mbikëqyrë të gjithë procesin e prodhimit. Më poshtë është një përmbledhje e detajuar e komponentëve të linjës së prodhimit të kangjellave.

Galvaniz otoyol korkuluk, yol bariyeri
Garvani i galvanizuar i autostradës, pengesë rrugore

Prodhimi i parmakut rrugor

Në prodhimin e parmakut rrugor Hapi i parë është blerja e pajisjeve rrotulluese të rënda. Kangjella Për krijimin e profileve përdoret një makinë për formimin e rrotullave. Kjo makinë përbëhet nga stacione dredha-dredha, hekurosje dhe paraprerje. Çdo stacion duhet të ketë një kuti ingranazhi që lejon sistemin të përkulë fletët e trasha me saktësi. Produkti përfundimtar duhet të ketë skaje të lëmuara dhe pa buzë të valëzuara. Makina e formimit të rrotullave duhet të jetë gati për instalim pas blerjes.

Në prodhimin e kangjellave Hapi tjetër është instalimi i kangjellave. A parmakë rrugore makinë montimi, bashkangjit parmakët mbrojtëse të trarëve metalikë në rrugën e lartë. Një makinë për formimin e parmakut të rrugës së lartë përfshin një shkulës, nivelues dhe furnizim me servo. Makina formuese e parmakëve mbrojtëse me rreze W ka prerje në formë trare W dhe shpim standard. Kjo makinë përdor çelikun si material cilindri.

çelik yol bariyeri imalatı
prodhimi i barrierave rrugore prej çeliku

Prodhimi dhe instalimi i barrierave në rrugë

Pas instalimit, kangjella do të duhet të ngrihet në lartësinë e duhur. Lartësia e synuar për një sistem të fortë me rreze w direk është 29 inç. Për të hequr postimet, sigurohuni që t'i hiqni ato me kujdes dhe t'i drejtoni sërish në vendndodhjen e tyre të re. Një instalim i lartë i parmakut do të kërkojë një bllok të ngritur deri në tre inç. një tipike sistemi i prodhimit të barrierave rrugoredo të ketë një shtyllë nëntë inç të gjatë. Më pas, bllokimi do të ngrihet tre centimetra.

Një instalim i lartë mbrojtës duhet të jetë së paku 29 inç. Kjo është lartësia e synuar për instalimet e reja të një sistemi të fortë post-rreze. Nëse postimet janë më të vjetra, ato duhet të hiqen me kujdes dhe të ridrejtohen në vendndodhjen e re. E lartë për çdo kryqëzim përveç sa më sipër instalimi i rojes rrugore do të kërkohet. Nëse po planifikoni të instaloni kangjella në një ndërtesë të lartë, sigurohuni që të jetë një zgjedhje e mirë për projektin e ndërtimit.

Prodhimi i parmakut rrugor

në prodhimin e parmakut rrugor Hapi tjetër është linja e formimit të rrotullave të rënda. Linja e formimit të rrotullave të rënda përbëhet nga një mbështjellës, stacione nivelimi, stacione shpuese dhe stacione formimi. Çdo stacion kërkon një nivel të ndryshëm të pjerrësisë dhe kutitë e shpejtësisë duhet të pajisen për të përballuar peshën e llamarinës më të trashë. Nëse po planifikoni të prodhoni barrierën tuaj rrugore, duhet të merrni parasysh disa pika të rëndësishme përpara se të filloni ndërtimin.

një të lartë linjën e prodhimit të parmakut rrugorështë një mjet thelbësor për ndërtimin e një balustrade me cilësi të lartë. Linja e formimit të rrotullave me shpejtësi të lartë fillon me një mbështjellës dhe përfundon me një stacion shpimi që godet çelikun dhe formon profilin e kangjellave. Makina e montimit të parmakut përfshin gjithashtu një fazë formimi dhe një shkulëse. Roli është prej çeliku Gcr15 dhe është projektuar për t'i bërë ballë mjediseve më të vështira.

Prodhimi i barrierës së rrugës së galvanizuar

linjë e shpejtë e formimit të rrotullave, prodhojnë fletë çeliku Është një makinë e rëndë që përdoret për Sistemi fillon me një mbështjellës dhe përfundon me një stacion të prerjes dhe goditjes. Stacioni i formimit duhet të ketë një kuti ingranazhi për çdo stacion. Ky sistem mund të krijojë një shumëllojshmëri të gjerë të profileve të kangjellave. Në varësi të trashësisë së fletës, mund të zgjidhni midis të sheshtë dhe të rrumbullakët.

Një linjë për formimin e rrotullave të rënda, prodhimi i kangjellave Një pajisje tjetër e rëndësishme për fletë çeliku dhe profilet e kangjellave përdoret në rrotullim. Një linjë e rëndë e formimit të rrotullave përfshin një stacione dredha-dredha, drejtues, shpuese dhe formuese. Një makinë për formimin e rrotullave me shpejtësi të lartë mund të formojë fletë të mëdha metali. Kjo makinë është e gjithanshme dhe ka një sërë veçorish.

Linja e formimit të rrotullave me shpejtësi të lartë përdoret për të kthyer fletën e çelikut në një profil mbrojtës. Makina përbëhet nga stacione dredha-dredha, paraprerje dhe shpuese. Linja e formimit është një makinë përkulëse e madhe, me detyrë të rëndë që mund të formojë fletë metalike të trashë. Prodhimi i barrierave rrugore Ka shumë pjesë të dizajnuara për Aksesorët do të përfshijnë hekurudhën me rreze w, skajet e terminalit dhe kapakët.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip