Llojet e ngjyrave të çatisë së metalit

Metalçatı trapez sacı

Llojet e ngjyrave të çatisë së metalit

Fletë trapezi të galvanizuar, cilesi e larte çeliku strukturor i galvanizuari bërë prej. Variantet e ngjyrave të çatisë metalike ato janë gjithashtu opsione fletësh trapezoidale. Skajet e saj të rrumbullakosura janë të galvanizuara. Unazat e vinçit mund të vendosen në skajet e sheshta përkatëse. Këto fletë metalike për çati përdoren gjerësisht në të gjithë botën. Format e tyre janë tërheqëse dhe ngjyrat e tyre janë të pasura. Ato janë gjithashtu të forta dhe të qëndrueshme. Mbulesa metalike përdoret në shumë projekte ndërtimi.

Zakonisht çati përdoren në aplikacione. Predha e jashtme e valëzuar 0,50 mm e trashë Fletë trapezi e galvanizuari bërë prej. Shtresa e brendshme e të ashtuquajturës fletë trapezoidale njështresore është e izoluar me fibër minerale 5 cm. Përdorimi i llamarinës trapezoidale për veshjen e mureve është gjithashtu i zakonshëm. Kanalet metalike e sheshtë, e cila siguron qëndrueshmëri më të madhe ndaj motit dhe forcë të lartë përkuljeje.

Galvanized Trapezoidal Steel Sheets 2

Fleta të galvanizuara të çatisë me ngjyra metalike

Fletë trapezi të galvanizuarËshtë bërë nga fletë çeliku me zink 50 gr/m2 e veshur me Zn. Përdoret në disa aplikime për veshjen e çatisë dhe fasadave. Fletët e galvanizuar përdoren gjithashtu në pjesët e brendshme të automobilave, pajisje shtëpiake, kuti kompjuteri, panele druri dhe kabinete të jashtme. Fletët e çatisë me ngjyrë metalike Çeliku i galvanizuar me trashësi 0,50 mm eshte bere. Është e lehtë për t'u instaluar nga dy persona. e gjithë çatia fletë çeliku trapezoidale e galvanizuar mbeshtetur nga Fleksibiliteti dhe rezistenca e tij ndaj temperaturave të larta e bëjnë atë ideal për çati dhe aplikime arkitekturore.

Fletë metalike e valëzuarështë një material ndërtimi i bërë prej çeliku të fortë. I mbështjellë në të ftohtë për të dhënë një model të valëzuar. Brazdat rrisin forcën e përkuljes dhe forca e lartë në tërheqje neutralizon forcat e jashtme. Teknologjia superiore siguron ngjitje të shkëlqyer të zinkut në fletë. Një model më i mirë i valëzuar nënkupton gjithashtu rezistencë më të mirë ndaj motit. Ky lloj mbulimi gjithashtu ka përmasat e duhura dhe është i përshtatshëm për qëllime të përgjithshme të çatisë.

Metalçatı trapez sacı
Fletë trapezoidale e çatisë metalike

Pllaka metalike me ngjyra për çati

çati, Shirit Çeliku trapez i zinkuar Është bërë me dërrasa. Izolimi ka një forcë të lartë tërheqëse që neutralizon forcat e jashtme. Është një zgjedhje e mirë për ndërtesa dhe pesha e ulët e bën të lehtë punën me të. E izoluar mirë çatimund të përballojë një gamë të gjerë të temperaturave dhe kushteve të motit.

Galvanizuar Fletët e trapezit, çati dhe aplikimet e përgjithshme të çatisë duke përdorur për. Ata kanë një nivel në mes që lejon që materiali të përkulet lehtësisht. Metali është rezistent ndaj përkuljes dhe ka rezistencë të lartë në tërheqje. Është gjithashtu i qëndrueshëm dhe i reziston shumë konsumit. Çati prej çeliku trapezoid i galvanizuar Nëse zgjidhni fletën e veshjes, ajo do të zgjasë për shumë vite.

Trapez i galvanizuar çeliku Pllakat janë një zgjedhje e mirë për çati dhe janë një material i shkëlqyer ndërtimi. Mund të përdoret në një sërë aplikimesh duke përfshirë çati dhe parapet. Roli metalik është i lyer paraprakisht kështu që është i lehtë për t'u instaluar. Fletë çati prej çeliku trapezoidale me ngjyrë të kuqeËshtë një zgjedhje e mirë për ndërtesa banimi dhe tregtare. Veshja aplikohet lehtë dhe parandalon korrozionin.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip